کد خبر: ۲۸۷۵۵۹
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۹

راز خوشمزگی غذاهای هندی چیست؟+تصاویر

روزنامه "واشنگتن پست" به آغاز تحقیق و پژوهش گسترده پژوهشگران برای یافتن چرایی خوشمزگی غذاهای هندی اشاره کرده است. این روزنامه اشاره می‌کند که تعدادی از پژوهشگران بیش از 2.500 دستورالعمل پخت غذاهای گوناگون هندی را مورد بررسی قرار داده‌اند تا راز خوشمزه‌بودن آن‌ها را بیابند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: واشنگتن پست با اشاره به هنرمندی آشپزهای هندی در بازی‌کردن با ادویه‌جات با طعم‌های مختلف می‌نویسد: "در پشت سر طعم خوب غذاهای هندی بار گفت که ترکیبی از مواد خوش عطر و خوشمزه قرار دارد.

به گزارش آفتاب به نقل از خرداد، تجزیه و تحلیل بیش از 2000 دستورالعمل غذایی نشان می‌دهد که عنصر اصلی خوشمزگی غذاهای هندی استفاده از ادویه‌ها و موادی با طعم‌های قوی است چیزی که آشپزی هندی را به طور کلی متفاوت از آشپیزی در کشورهای غربی کرده است." 

 

واشنگتن پست اشاره می‌کند که تحقیقات علمی انجام شده نشان می‌دهند که هندی‌ها در غذاهای خود از همپوشانی طعم مواد غذایی‌ای آگاه‌اند که شاید در نگاه اول آن‌قدر متفاوت از یکدیگر باشند که به نظر نرسد می‌توان از آن‌ها برای طبخ غذایی خوشمزه استفاده کرد.

  
واشنگتن پست در این باره می‌نویسد: "نمودار جالبی توسط پژوهشگران امریکایی در سال 2013 میلادی منتشر شد که نشان می‌داد چگونه ترکیبات معطر و طعم مواد غذایی اولیه می‌توانند با هم همپوشانی داشته باشند. برای مثال، در این جدول در نهایت شگفتی آمده بود که کره بادام زمینی و بادام زمینی با هم همپوشانی طعم ندارند. پژوهشگران در موسسه فناوری در هندوستان نیز تحقیقاتی را در این باره انجام داده‌اند. آنان با تهیه چند هزار دستورالعمل غذا به نتایج جالبی درباره ترکیبات طعم و عطر دست یافته‌اند. برای مثال، در فهرست آنان مشخص شد که نارگیل و پیاز با یکدیگر همپوشانی طعمی دارند و از ترکیب آن‌ها می‌توان غذایی خوشمزه درست کرد این در حالیست که شاید در ظاهر به نظر برسد این دو ماده غذایی از هم بسیار دور هستند." 

  
واشنگتن پست در بخش دیگری از این گزارش اشاره می‌کند که وجود ادویه‌جات متنوع از جمله پودر گشنیز و کاری نشان می‌دهد که آشپزهای هندی از دیرباز توجه زیادی به ترکیب طعم‌ها و عطرهای مواد متنوع با یکدیگر داشته‌اند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین