پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۲۸۷۷۱
۲۱:۰۸
۱۳۸۴/۰۹/۰۹
هاشمی شاهرودی:

امنيت اقتصادي در كشور شرط اصلي توسعه است

۲۱:۰۸
۱۳۸۴/۰۹/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، رييس قوه قضاييه با اشاره به وجود منابع نفت و معادن و صنعت گردشگري در همه جاي ايران از جمله وجود زمينه‌‏هاي متعدد گردشگري در استان چهار محال و بختياري خاطر نشان كرد: استفاده از اين منابع ارزشمند به ايجاد فرهنگ بهره‌‏وري و مديريت توانمند براي اشتغال و سوق دادن جامعه و مولدان اقتصادي به سوي توليد بيشتر و جذب سرمايه‌‏ها نيازمند است. 

هاشمي شاهرودي تاكيد كرد: براي استفاده از اين امكانات و توانمندي‌‏هاي بالقوه نبايد بخشي فكر و عمل كرد و قطعا با هماهنگي بخش‌‏هاي مختلف در كشور و انسجام مسوولان در سطح كشور و استان‌‏ها همانگونه كه در چهار محال و بختياري شاهد آن هستيم، مي‌‏توان به سوي توسعه و رونق اقتصادي و ايجاد اشتغال و رفع فقر گام‌‏هاي بلندي برداشت. 

وي با قدرداني از همكاري و تلاش ميان مسوولان استان چهار محال و بختياري تصريح كرد: امروز امنيت براي كشور يك بحث مهم است و ان شا الله با هماهنگي لازم و فضاي خوب در اين استان شاهد تحولات روز افزون اين منطقه باشيم. 

هاشمي شاهرودي با عنوان اين مطلب كه امروز يكي از سنگرهاي اصلي نظام جهاد مردم، مسوولان، روحانيان، بازار و دانشجويان براي پيشرفت كشور است، گفت: دشمن تلاش مي‌‏كند از اين طريق و با هجمه تبليغاتي وسيع نظام را ناكارآمد نشان دهد و هدف دشمنان مقابله با اسلام است. 

رييس قوه قضاييه يادآور شد: امروز بايد هر كسي در راستاي خنثي كردن توطئه دشمنان تلاش و همت كند و براي پيشرفت و عزت نظام اسلامي در هر رده و شغلي با جديت گام بردارد. 

درارتباط زنده تلويزيوني امروز(ويديوكنفرانس ) آيت‌‏الله ناصري، نماينده ولي فقيه در استان چهار محال و بختياري و امام جمعه شهركرد طي سخناني گفت: از چند جهت به لحاظ تنوع و تحول در قوه قضاييه از رياست دستگاه قضايي قدرداني مي‌‏كنيم؛ تاسيس شوراهاي حل اختلاف در سراسر كشور، بهره‌‏گيري از فناوري جديد براي حل مشكلات مردم و استفاده بهينه از فرصت‌‏ها در جهت زندان زدايي و قضا زدايي از آن جمله است. 

وي خطاب به رييس قوه قضاييه اظهار داشت: ان شاءالله خداوند به شما توفيق بدهد كه در خدمت به اسلام و نظام اسلامي و در مسير راه و آرمان‌‏هاي امام امت (ره) و رهبر معظم انقلاب تلاش مي‌‏كنيد.
صادقي، استاندار استان نيز با ارايه گزارش از وضعيت استان، گفت: چهار محال و بختياري با 16 هزار كيلومتر مساحت، شش شهرستان و 25 شهر و بيش از 800 هزار نفر جمعيت در يك صد كيلومتري غرب اصفهان واقع شده است كه 100 درصد مردم آن شيعه و به زبان‌‏هاي بختياري و تركي سخن مي‌‏گويند. 

وي افزود: استان داراي پنج دانشگاه، 22 هزار دانشجو و نه حوزه علميه است و بر غم آنكه مساحت آن يك درصد وسعت كشور است اما 11 ميليارد متر مكعب معادل 10 درصد آب كشور را داراست. 

استاندار چهار محال و بختياري با تقدير از موضع‌‏گيري‌‏هاي به حق رييس قوه قضاييه در بحث ايجاد امنيت اقتصادي، گفت: چهار محال بختياري هم اكنون از نظر فضاي اداري با كمبود مواجه است و مسوولان استان خواستار تقويت پزشكي قانوني در شهرهاي مختلف و سرمايه‌‏گذاري در بخش كشاورزي و گردشگري هستند. 

در ارتباط زنده تلويزيوني روز چهار شنبه، 22 پرونده از طريق ويدئو كنفرانس مورد رسيدگي قرار گرفت و رييس قوه قضاييه در هر زمينه دستورات لازم را صادر كرد.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha