آفتابنیوز : آفتاب: کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه معتقد است: مصرف سمنو میتواند حال افرادی که هنگام سفر در اتومبیل دچار تهوع میشوند را بهتر کند.
به گزارش ایسنا، لیلا رضازاده با اشاره به نکات تغذیهای که هنگام سفر باید رعایت کرد، گفت: توصیه میشود هنگام سفر تا حد امکان از غذاهای خانگی استفاده شود و افراد از صرف غذا در رستورانهای نامطمئن خودداری کنند.
وی با بیان اینکه غذایی که در سفر استفاده میشود باید از نوع خشک باشد، افزود: تا حد امکان خورش را برای غذای بین راهی با خود همراه نبرید.
به گفته این کارشناس تغذیه، در صورت اجبار به استفاده از غذاهای رستوران، باید رستورانهای معتبر انتخاب شوند و در رستوران غذاهای پر سس و ادویه سفارش داده نشود، زیرا ممکن است از سس و ادویه به منظور پوشاندن تغییر رنگ و بوی غذا استفاده شده باشد.
رضازاده مصرف ماست کم چرب و آبلیمو و لیموی تازه را در سفر ضروری دانست و ادامه داد: این مواد غذایی دستگاه گوارش را اسیدی کرده و تا حدی میتواند از بروز مسمویت پیشگیری کند.
وی به افراد توصیه کرد حین سفر از مصرف بستنی یا لبنیات غیرپاستورریزه خودداری کنند و تا حد امکان آب معدنی بنوشند و یخ مورد نیاز خود را نیز از مراکز معتبر بخرند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به اینکه افراد هنگام سفر تمایل به مصرف تنقلات دارند، خاطرنشان کرد: بهتر است به جای چیپس و پفک از انواع میوه و سبزی تازه استفاده شود.
رضازاده در خصوص افرادی که هنگام سفر دچار تهوع و سرگیجه میشوند، اظهار کرد: مصرف سمنو و ویتامین B6 برای این افراد مفید است. همچنین توصیه میشود این افراد تا حد امکان از نگاه کردن به بیرون خودداری کنند.
وی معتقد است: خالی نبودن معده نیز در کاهش تهوع و سرگیجه این افراد موثر است.