کد خبر: ۲۸۸۳۰۰
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۹

از مهمانان‌ نوروزی با سَم‌ پذیرایی نکنید!

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه علم‌ تغذیه نگاه‌ مثبتی به شیرینی ندارد، گفت: متاسفانه در تولید شیرینی از شکری استفاده می‌شود که متخصصین تغذیه آن را "سم‌ شیرین" و یا "قاتل‌ شیرین" می‌نامند.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: دکتر سیدمصطفی نچواک در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: شکر بکار رفته در تولید شیرینی فروکتوز صنعتی است که در کارخانه شکرسازی تولید می‌شود و با فروکتوز طبیعی موجود در میوه‌ها متفاوت بوده و بسیار مضر و زیان‌آور است.

این متخصص‌تغذیه افزود: به همین علت اگر خودمان و میهمانانمان را دوست داریم باید استفاده از شیرینی را در پذیرایی و دید و بازدیدهای نوروزی به حداقل برسانیم.

وی تصریح کرد: در پذیرایی‌های نوروزی بهتر است به جای استفاده از انواع شیرینی‌ و شکلات و سوهان، از آجیل و میوه بیشتر استفاده کرد و بهتر است از شیرینی‌های نخودی که حجم کوچکتری داشته استفاده شده و مصرف شیرینی تر را بسیار کاهش داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه به روغن موجود در شیرینی نیز اشاره کرد و افزود: روغن شیرینی‌ موجب تصلب شرایین شده و به دلیل چربی ترانس بالایی که دارند، مصرف زیاد آن باعث سکته در افراد می‌شود.

نچواک اظهار کرد: شیرینی‌جات به دلیل روغن بکار رفته در آنها منبع متراکم کالری هستند و توصیه می‌شود افراد استفاده از این موادغذایی را به حداقل رسانده و آن را به عنوان میان‌ وعده مصرف کنند.

وی خاطرنشان کرد: بیماران دیابتی در صورت مصرف اینگونه مواد نشاسته‌ای باید بیش از همه دقت لازم را داشته باشند و باید مصرف مواد کربوهیدراتی را در برنامه‌غذایی روزانه خود تقسیم کرده و شیرینی را به میزان بسیارکم و تحت‌ نظر پزشک خود در ساعات میان‌ وعده مصرف کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین