کد خبر: ۲۸۹۱۹۰
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶

عبور 2723 هواپیما در سه روز پایانی سال 93 از آسمان ایران

۲۷۲۳ پرواز عبوری از آسمان ایران در سه روز پایانی سال ۹۳ ثبت شد. شرکت فرودگاه‌های کشور اعلام کرد میزان پروازهای بین‌المللی در روزهای ۲۷ اسفند تا ۲۹ اسفند به ترتیب ۲۳۰، ۳۹۹ و ۴۱۱ و در مجموع ۱۰۴۰ نشست و برخاست بین‌المللی ثبت شد.
آفتاب‌‌نیوز : به نقل از شرکت فرودگاه‌های کشور، فرودگاه‌های ایران در سه روز پایانی سال 93 یعنی روزهای 27و28 و 29 سال 1393 شلوغ‌ترین روزهای خود را با توجه به پیک ایام سفر پشت سر گذاشتند.

بر اساس اعلام مرکز کنترل فضای کشور در سه روز مذکور دو هزار و 723 مورد پرواز عبوری از آسمان کشور ثبت شده است که بیشترین آن در در روز 29 اسفند با رقم 986 پرواز بوده است.

همچنین با شروع سفرهای نوروزی میزان پروازهای بین‌المللی نیز روندی صعودی را در این سه روز پیش گرفت، به‌طوریکه در روزهای 27 اسفند تا 29 اسفند به ترتیب 230، 399 و 411 و در مجموع هزار و 40 نشست و برخاست بین‌المللی ثبت شد.

بیشترین حجم پروازهای داخلی نیز با 501 پرواز در روز 27 اسفند صورت گرفت و این رقم رفته‌رفته با نزدیک شدن به سال نو کمتر شد به طوری که در روزهای 28 اسفند 452 و در روز 29 اسفند 450 مورد اعزام و پذیرش در فرودگاه‌های کشور به ثبت رسید که در مجموع 1403 پرواز داخلی را شامل می شود.

به گزارش نسیم آنلاین، یادآور می‌شود؛ سایر پروازها که شامل پروازهای آموزشی و غیره می‌شود نیز رقم 40 پرواز را نشان می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین