شبکه
خبر: همه ما میدانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن
میشود اما گاهی بعد ازدراز و نشستهای نفس گیر میبینید شکمتان آنطور
که باید سفت نشده است . شاید مشکل رژیم غذاییتان است که تمام زحمات
ورزشیتان را به باد میدهد؟! غذاهایی که میخوریم، تاثیر بسیار پررنگی بر
ظاهر ما میگذارند؛ رژیم گرفتن بدون اطلاع از کالری، سدیم و چربی پنهانی که
در هر کدام از آنها ممکن است وجود داشته باشد، مثل پرتاب کردن تیر در
تاریکی است. خوردن بعضی غذاهای خاص میتواند به صاف شدن شکم شما کمک کند
اما آیا شما میدانید کدام غذاها شکمتان را صاف میکنند و کدامها شکمتان
را برجستهتر میکند؟ در این مطلب با هر 2 نوع این غذاها آشنا خواهید شد.
ماست
پروبیوتیک:این صبحانه حاوی باکتریهایی است که به کنترل باکتریهای داخل
شکم کمک میکند، سیستم گوارشتان را منظم نگه داشته و مانع از چاقی شکم
میشود.
زیتون
یکی از اساسیترین جزئیات رژیم مدیترانهای، زیتون است که به کنترل
انسولین و قند خون کمک میکند و هر دوی این عوامل در صاف شدن شکم نقش اساسی
دارند. این خوراکی حاوی چربی غیراشباع تکزنجیرهای است که به کاهش
کلسترول کمک میکند. و احتمال بروز حملههای قلبی را کاهش میدهند.
توتفرنگی:
خوردن توتفرنگی میتواند به کاهش چربی شکمی کمک کند. همچنین جهشهای انسولین را که ممکن است باعث بالا رفتن وزن شود، کاهش میدهد.
شکلات تلخ:
تحقیقات نشان داده شکلات تلخی که حاوی 70 درصد کاکائو یا بیشتر باشد سرشار
از فلاونوئیدهای شکم صافکن است که چربیسوزی را افزایش داده و شکم را صاف
میکند.
بادامزمینی:
بادامزمینی فرآوری شده چربی غیراشباع تکزنجیرهای نیست؛ اما این نوع
چربی در محصول فرآوری نشدهاش وجود دارد که باعث لاغر شدن شکم میشود.
سس گواکومولی:
سس گواکومولی مخلوطی است از آووکادو، گوجهفرنگی، فلفل قرمز و ادویههای
دیگر. آووکادوی موجود در سس دیپ گواکومولی سرشار از چربیهای خوب است.
میوه حاوی ویتامین C :
ویتامین C به فرایند تولید سریعتر چربی در بدن کمک میکند همچنین تولید
اسیدآمینههایی که مسئول سرعت بخشیدن به چربیسوزی در بدن هستند، تحریک
میکند. ویتامین C، به خصوص اگر حین ورزش استفاده شود به کاهش چربی شکمی
کمک میکند. سهچهارم لیوان آب پرتقال یا نصف فنجان فلفل قرمز تمام ویتامین
C مورد نیاز روزانه بدن را تامین میکند و بروکلی و سیبزمینی شیرین هم
حاوی مواد ضدچربی بسیار زیادی هستند.
سس پستو:
این سس برای صاف کردن شکم به کار میرود، دانههای درخت کاج و روغن زیتون
هر دو سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع تکزنجیرهای است که التهاب بدن را
کاهش داده و با چربی شکم مبارزه میکند. هر دوی این مواد در سس پستو وجود
دارد.
گردو:
گردو و در کل تمام مغزها، بهترین منابع چربیهای سالم هستند. اگر در اندازههای معقول مصرف شوند، خواص بیشماری دارند.
همچنین برای جلوگیری از چاقی شکمی باید از این خوراکی ها پرهیز کنید:
چربی ترانس:
چربیهای ترانس معمولا ماندگاری زیادی در دمای معمولی اتاق دارند و برای
تولیدکنندگان صنایع غذایی جذاب هستند چراکه ماندگاریشان در قفسه فروشگاه
طولانی خواهد بود. این محصولات پیامدهای منفی زیادی برای بدن دارند؛ از
افزایش التهاب گرفته تا افزایش کلسترول بد!
پنیر:
چربیهای اشباع موجود در این محصول لبنی باعث چاق شدن شکم میشود، در کل،
چربیهای اشباع، مثل چربی موجود در پنیر، از سلامت کمتری برخوردار است و
میتواند باعث افزایش کلسترول و ریسک بیماری قلبی شود.
سس سلسا:
سدیم موجود در نمک سس سالسا باعث نفخ و ورم میشود. به جای نمک بهتر است
از جایگزینهای دیگری برای طعمدهندگی به سس سالسای خود استفاده کنید.
بستنیها:
با اینکه بافت خنک بستنی سبک به نظر میرسد، بسیاری از بستنیها با شربت
ذرت پر از فروکتوز، شکر و رنگهای مصنوعی خوراکی تهیه میشوند؛ میتوانید
جای بستنی از انگور یا آلبالوی یخزده لذت ببرید؛ این خوراکیها به اندازه
بستنی حس تازگی به شما خواهند داد و قند خونتان را هم بالا نمیبرند!
آب انگور:
درست است که آب انگور دارای فواید ضد پیری است، اما متاسفانه تاثیری بر
لاغری شکم ندارد. آب انگور حاوی فروکتوز زیادی است که توانایی کالریسوزی
بدن را کاهش میدهد؛ پس تصور لاغر شدن با نوشیدن آب انگور کاملا اشتباه
است.