پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۹۳۳۵۱
۱۳:۳۲
۱۳۹۴/۰۲/۰۲

زمان دیدار بعدی کری و ظریف مشخص شد

مقامات آمریکایی از احتمال دیدار 'جان کری' وزیر امور خارجه این کشور با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در حاشیه نشست بازنگری بر معاهده عدم تکثیر سازمان ملل متحد دوشنبه آینده (7 اردیبهشت) خبر دادند.
۱۳:۳۲
۱۳۹۴/۰۲/۰۲
به گزارش آفتاب نیوز، مقامات آمریکایی از احتمال دیدار 'جان کری' وزیر امور خارجه این کشور با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در حاشیه نشست بازنگری بر معاهده عدم تکثیر سازمان ملل متحد دوشنبه آینده (7 اردیبهشت) خبر دادند.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن این نشست در مقر سازمان ملل متحد روزهای 27 آوریل تا 22 مه (7 اردیبهشت تا اول خرداد) برگزار می شود و ریاست آن را 'طاووس فروخی' سفیر الجزایر در آژانس بین المللی انرژی اتمی برعهده دارد. قرار است کری در روز اول این نشست سخنرانی کند.
 
به گزارش ایرنا، جان کری به همراه 'اشتون کارتر' وزیر دفاع آمریکا با همتایان ژاپنی خود در نیویورک دیدار خواهند کرد، به گفته هارف انتظار می رود کری دیدارهای دوجانبه دیگری نیز در این شهر داشته باشد.


گزارش خطا
ارسال پیام
captcha