کد خبر: ۲۹۳۴۴۰
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶

زنم آشپزی بلد نیست، طلاق می‌خواهم!

مرد جوان وقتي ديد که همسرش آشپزي کردن را ياد نمي‌گيرد تصميم به جدايي گرفت.
آفتاب‌‌نیوز :
چندي پيش زوج جوان با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق دادند. مرد جوان در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي همسرم اصلا آشپزي بلد نيست و الان دو سال است که هنوز هم ياد نگرفته است. روزهاي اول سعي مي‌کردم او را درک کنم و به او حق بدهم که آشپزي بلد نباشد. اما الان دو سال است که از زندگي مشترک ما گذشته و همسرم همچنان بلد نيست که غذا درست کند.

وي ادامه داد: هر بار مي‌خواهد غذا درست کند خراب مي‌کند و ما مجبور مي‌شويم غذاي بيرون را بخوريم. در اين دو سال ما يا مهمان بوديم، يا غذاي بيرون خورده‌ايم و يا از مادرزنم غذا گرفته‌ايم. مرد جوان در ادامه گفت:من دوست دارم که همسرم خودش برايم آشپزي کند و غذا بپزد. اما او اينکار را انجام نمي‌دهد و تصميم به جدايي گرفتم.

به گزارش مردم سالاری، زن جوان هم به قاضي گفت: آقاي قاضي مردي که تنها به خاطر آشپزي بخواهد از همسرش جدا شود‌‌ همان بهتر که برود و تنها زندگي کند. خوب من نمي‌توانم آشپزي را ياد بگيرم و در اين مدت هم خيلي سعي کردم ولي نشد. اما شوهرم هر شب و هر روز سر من غر مي‌زند و از من مي‌خواهد که سريع‌تر آشپزي کردن را ياد بگيرم. واقعا از رفتار‌هايش خسته شدم و تصميم به جدايي گرفتم. بعد از صحبت‌هاي اين زوج قاضي دليل آن‌ها براي طلاق را کافي نداست و اين زوج را با هم آشتي داد. ‎

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین