پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۲۹۴۸۳۴
۰۹:۱۴
۱۳۹۴/۰۲/۱۱

آغاز نگارش توافق هسته‌ای

دور نخست مذاکرات معاونان وزیر خارجه ایران و معاون مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پنج ساعت پایان یافت.
۰۹:۱۴
۱۳۹۴/۰۲/۱۱
به گزارش آفتاب نیوز،
دومین دور مذاکرات ایران و ۱+5 به منظور نگارش متن توافق جامع هسته ای از صبح روز پنجشنبه به وقت محلی در نیویورک و در حاشیه نهمین کنفرانس بازنگری ان پی تی آغاز شد.

به گزارش آفتاب به نقل از ایسنا، سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی به همراه هلگا اشمید معاونان ظریف و موگرینی در نشست صبح به ادامه گفت و گوها بر سر چگونگی نگارش و رسیدن به تفاهم بر سر برخی جزییات در حدود پنج ساعت پرداختند.

قرار است پس از استراحت و برخی مشورت های داخلی دو طرف مذاکرات را ساعت ۱۷ عصر به وقت نیویورک از سر گیرند.

یک دیپلمات ایرانی در خصوص برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه نگارش متن توافق از مذاکرات نیویورک که پنجشنبه آغاز شد، به طور رسمی کلید خورده است با بیان اینکه "نگارش متن از امروز آغاز شد" به خبرنگار ایسنا گفت: نگارش متن به صورت مشترک با استفاده از متن قبلی که در مذاکرات وین (سوم آذر ۱۳۹۳) به دست آمده بود و همچنین نظرات جدید طرفین از این دور مذاکرات آغاز شده است.

وی همچنین گفت که زمان پایان این دور از مذاکرات هنوز مشخص نیست و بعد از پایان این دور، زمان دور بعدی مشخص می شود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
مذاکرات هسته‌ای
ارسال پیام
captcha