پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۹۵۱۲۸
۱۱:۴۰
۱۳۹۴/۰۲/۱۳

جنجال موی سفیر آمریکا در ترکیه/تصاویر

شهردار آنکارا در توئیتر و خطاب به سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نوشت: تو که می گفتی پلیس ترکیه به صورت افراطی از زور استفاده می کند، هم اکنون کجا هستی ای "مو بور احمق"؟!
۱۱:۴۰
۱۳۹۴/۰۲/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز،  سفیر آمریکا در ترکیه در واکنش به انتقادات شهردار آنکارا، موهای خود را زرد و بور رنگ کرد. شهردار آنکارا با حمله به خانم "ماری هارف" سخنگوی وزارت خارجه آمریکا او را "مو بور احمق" توصیف کرده بود.

به گزارش عصر ایران،سفیر آمریکا با انتشار عکسی از خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام در حالی که موهای سر خود را به رنگ زرد رنگ کرده بود به انگلیسی و ترکی نوشت: دیپلمات های آمریکایی: موی  همه ما بور است.
سفیر آمریکا در آنکارا بعد از رنگ کردن موهای سرش

ب

"مليح گوكچه " شهردار انکارا که به داشتن موضع گیری های آتشین معروف است با انتشار متنی در توئیتر ماری هارف  را به دلیل سکوت در برابر اعتراضات شهر بالتیمور امریکا به دورویی متهم کرده بود.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا قبل از این به سرکوب اعتراضات سال 2013 میدان تقسیم استانبول اعتراض کرده بود.

شهردار آنکارا در توئیتر و خطاب به ماری هارف نوشت: تو که می گفتی پلیس ترکیه به صورت افراطی از زور استفاده می کند هم اکنون کجا هستی ای "مو بور احمق"؟!

ماری هارف سخنگوی وزارت خارجه آمریکا
 
سفیر آمریکا در ترکیه: همه ما بور هستیم


این شهردار از حامیان رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه است.

خبرگزاری فرانسه نوشت: ماری هارف هم در واکنش به سخنان شهردار آنکارا گفت: فکر نمی کنم به آنها افتخار پاسخگویی دهم.

روزنامه ترکی حرییت هم نوشت: پس از این اتفاق، شهردار آنکارا که از سال 1994 تاکنون در این سمت قرار دارد با دفاع از متن خود نوشت: "همسرم هم بور است. موضوع مربوط به جنسیت نیست. نباید نظرات را به عنوان مطالبی علیه زنان خواند."

ب


او درباره عکس منتشر شده از سوی سفیر آمریکا در انکارا هم گفت که می تواند او را به یک آرایشگر خوب در ترکیه راهنمایی کند.

وی ادامه داد: برای زرد کردن موها ، آرایشگران ماهر بسیاری در ترکیه وجود دارند. سفیر آمریکا اگر خواست می تواند با من تماس بگیرد و من آرایشگاهم را به او توصیه کنم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
احمد
United Arab Emirates
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
در هرحال به نظر می رسد اصلح است انسان مخلوقاتی این چنین زیبا را احمق خطاب نکند. بلکه صفت اجمل به آنها بدهد.
پاسخ