پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۲۹۵۱۴۴
۱۲:۵۰
۱۳۹۴/۰۲/۱۳

بازگشت داور جنجالی به لیگ برتر؟/کار محسن قهرمانی به FIFA و AFC می کشد

محسن قهرمانی داور جنجالی فوتبال ایران، قصد دارد دوباره در لیگ برتر قضاوت کند اما با موانعی روبروست.
۱۲:۵۰
۱۳۹۴/۰۲/۱۳
به گزارش آفتاب نیوز، او در دیداری که به فریدون اصفهانیان رئیس کمیته داوران در مشهد داشت، تمایلش را برای بازگشت دوباره اعلام کرد اما بعید به نظر می رسد این کمیته به سادگی با بازگشت او موافقت کند. قهرمانی به دلیل اتفاقات بازی سپاهان و پرسپولیس که منجر به افشاگری درباره پرونده باشگاه راه آهن شد، با محرومیت 8 ماهه مواجه شد.

 او پس از پایان محرومیتش، قصد بازگشت دوباره به لیگ برتر را دارد اما مسئولان کمیته داوران می گویند شفاهی چیزی را نمی پذیرند و ابتدا او باید نامه کتبی بدهد. در همین حال اصفهانیان رئیس کمیته داوران به ایسنا گفت: «با وجود اینکه اصفهانیان محرومیتش را پشت سر گذاشته اما باید بدانید که شرایط محرومیت داوران با مربیان و بازیکنان متفاوت است.

 به گزارش خبرآنلاین؛ در هر صورت قهرمانی باید ابتدا پس از اتمام لیگ، درخواست رسمی و کتبی به ما بدهد تا پس از آن با بررسی شرایط، اگر بازگشت ایشان مغایر با قوانین fifa و afc نبود، زمینه‌ برای بازگشت او به عرصه قضاوت فراهم شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
محسن قهرمانی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ظفر
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۴
از مسولان محترم انتظار دارم یک فرصت دیگر به او بدهند یک شهروند
پاسخ