پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۶:۵۹
کد خبر:۲۹۵۴۴۸
۱۰:۱۲
۱۳۹۴/۰۲/۱۵

زن جوان در دادگاه: مغازه عطرفروشی شوهرم همیشه پر از دخترهای جوان است

زن جوان راهی دادگاه خانواده شد تا از شوهر عطرفروش خود برای همیشه جدا شود.
۱۰:۱۲
۱۳۹۴/۰۲/۱۵
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
 چندی پیش زن جوان با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضی گفت: آقای قاضی شوهرم مغازه عطر فروشی دارد و به واسطه شغلش با دختران زیادی در ارتباط است. این موضوع واقعا مرا آزار می‌دهد و الان چند سال است که دارم عذاب می‌کشم. 

زن جوان ادامه داد:هربار به همسرم او اعتراض می‌کنم با من دعوا می‌کند و می‌گوید که زیادی در کار‌هایش دخالت می‌کنم. شوهرم اصلا به خواسته‌ها و نظرات من اهمیتی نمی‌دهد و کار خودش را می‌کند. چند بار از او خواستم شغلش را عوض کند و دیگر سر این کار نرود. ولی او اصلا به حرفم گوش نمی‌کند. 

وی افزود:هر بار به مغازه‌ همسرم رفتم آنجا پر از دختر بوده که همیشه هم با شوهرم در حال بگو و بخند هستند. من هم مجبور بودم که تحمل کنم و حرفی نزنم. برای همین دیگر خسته شدم و تصمیم به جدایی گرفتم. من دیگر نمی‌خواهم در کنار مردی زندگی کنم که هر روز از دستش حرص بخورم. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، بعد از صحبت‌های این زن قاضی شوهر وی را نیز به دادگاه احضار کرد. ‎

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
رامین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۰
منم مغازه عطر فروشی دارم خانمم از اینکه مغازم شلوغ باشه همیشه خدارو شکر میکنه روزهای که کار اداری دارم خانمم رو مغازه است میگه چه حوصله ای داری تو . شغل ما اینه خواهرم خدارو شکر کن شوهرت مغازه اش شلوغه به جایی اینکه بخوای دنیا رو تغییر بدی خواهشن طرز فکرتو تغییر بده.
پاسخ
مطهره
Germany
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۱
دقیقا مشکل منم همینه
پاسخ
شایا تجلی
Slovenia
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۵
راونی بودن مگه شاخ و دم داره؟
پاسخ
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۵
این خانم فکر میکنه باید در مغازه عطر فروشی پیرزنها رفت و آمد کنند؟
پاسخ