کد خبر: ۲۹۶۱۲۶
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۷

خمیر مرغ ماده اولیه فاسدشدنی و پرخطر/سلامت مردم اولویت تولیدکنندگان باشد

عضو کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس با تاکید بر اینکه خمیر مرغ فاسد شدنی و حاصل ضایعات و اسکلت جداشده مرغ است،گفت: باید امنیت و سلامت غذایی مردم بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار گیرد چرا که آمار بیماری ها نشان می دهد تولیدات مواد غذایی داخلی بعضا نامطلوب است.
آفتاب‌‌نیوز :
محمدباقر شریعتی در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت، با تاکید بر ممنوعیت مصرف خمیر مرغ در فرآورده‌های غذایی،گفت: خمیرمرغ به عنوان یکی از مواد اولیه برای تولید سوسیس و کالباس در ایران از دهه 1960  مورد توجه تولدکنندگان قرار گرفته و حدود 15 سال است که این ماده در چرخه تولید ایران استفاده می شود.

نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی افزود: خمیرمرغ به عنوان یکی از مواد اولیه تولید فرآورده های گوشتی رایج است که به علت قیمت پایین وتکنولوژی مطلوب،مورد استقبال تولیدکنندگان قرارگرفته اما رنگ و طعم و بافت نامطلوب و بار میکروبی بالا از اشکالات  خمیرمرغ است که متاسفانه تولیدکنندگان فراورده های گوشتی به این موارد که تهدیدی برای سلامت مردم است،توجهی ندارند.

 خمیر مرغ  ماده اولیه خام،فاسد شدنی و پرخطر

عضو کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس تصریح کرد:موارد ذکر شده خمیر مرغ  را به یک ماده اولیه خام و فاسد شدنی و پر خطر تبدیل می کند که مطالعات چندانی مربوط  به وضعیت تولید و ویژگی های آن در ایران صورت نگرفته است.

شریعتی با یادآوری اینکه بر روی بسته های سوسیس و کالباس نوشته است تولید شده از 60 تا 70 درصد گوشت خالص یا مرغ،گفت:  وقتی که قیمت خالص هر کیلو گوشت 27 هزارتومان است با چه منطقی می توان چنین ادعایی را پذیرفت از سوی دیگر با لحاظ کردن هزینه های تولید،فراوری، حمل و نقل و نیروی انسانی اصلا این ادعا  با توجه به قیمت سویس وکالباس قابل قبول نیست.

این نماینده مردم در مجلس نهم اضافه کرد: بر این اساس این مسئله به ذهن می رسد که آیا تولیدکنندگان برای مردم از خودگذشتگی می کنند که وارد چنین صنعت زیان دهی می شوند و  یا آنچه که در خصوص سوسیس و کالباس در جامعه مطرح است واقعیت دارد؟

 خمیرمرغ حاصل ضایعات و اسکلت جداشده مرغ است

عضو کمیسیون کشاورزی،آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: بنابراین بهتر است بگوییم خمیر مرغ آن چیزی است که در قالب کارخانه های ایران تولید می شود و حاصل ضایعات و اسکلت جداشده مرغ است که از رستورانها و مرغ فروشی های سطح شهر جمع آوری می شود.

 گرایش روز افزون جامعه ایرانی به فست فود نیاز به واکاوی فرهنگی دارد

وی گفت: متاسفانه گرایش روزافزون جامعه ایرانی به فست فودها نیاز به واکاوی فرهنگی دارد و باید معلوم شود چرا ذائقه ایرانی که سرشار از مواد سالم و خوب بود،در کوتاه مدت با محوریت فست فود قرار گرفته است.

این نماینده مردم در مجلس نهم ادامه داد: در سفره های ایرانی مواد با ارزش غذایی بالا وجود دارد که گسترش  فست فودها نقش این غذاها را دارد کم رنگ می کند و این مسئله موجب می شود عادات خوب تغذیه ای در ایران نابود شود و ذائقه مردم  تغییر کند.

عضو کمیسیون کشاورزی،آب ومنابع طبیعی مجلس با بیان اینکه امیدواریم سلامت و جان مردم برای تولیدکنندگان در اولویت و اهمیت باشد،تاکید کرد: باید امنیت و سلامت غذایی مردم بیش از پیش مورد توجه مسئولان قرار گیرد چرا که آمار بیماریها نشان می دهد تولیدات مواد غذایی داخلی  بعضا نامطلوب و ناامیدکننده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین