پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۲۹۶۷۸۷
۰۹:۵۵
۱۳۹۴/۰۲/۲۳

اعدام وزیردفاع کره‎شمالی به دلیل چُرت زدن

سازمان اطلاعات و امنیت کره جنوبی توضیح داده است که دلیل اصلی اعدام وزیر دفاع کره شمالی این بود که او به هنگام سخنرانی رهبر کره شمالی در رژه نظامی، چرت زده بود.
۰۹:۵۵
۱۳۹۴/۰۲/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، وزیر دفاع کره شمالی به دلیل چرت زدن به هنگام سخنرانی رهبر کره شمالی (کیم جونگ اون) اعدام شد.

به گزارش عصر ایران، حکومت کره شمالی وزیر دفاع این کشور را به ضرب گلوله ضدهوایی اعدام کرده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی کره جنوبی، "هان کیم بیوم" معاون مدیر سازمان اطلاعات و امنیت این کشور در سخنانی در کمیته پارلمانی کره جنوبی این خبر را اعلام کرد.



براساس این خبر، "هیون یونگ چول" وزیر دفاع کره شمالی به اتهام توهین به رهبری این کشور، پیروی نکردن از کیم جونگ اون و کم کردن احترام به او، اعدام شد.او به صورت علنی و با حضور صدها نفر در روز 30 آوریل اعدام شد.

سازمان اطلاعات و امنیت کره جنوبی توضیح داده است که دلیل اصلی اعدام وزیر دفاع کره شمالی این بود که او به هنگام سخنرانی رهبر کره شمالی در رژه نظامی، چرت زده بود.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۳
این اون کاملا دیوانه است .
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۳
قابل توجه نمایندگان نسبتا محترم مجلس شورای اسلامی
پاسخ
ناشناس
ﺷﺮﻣﻨﺪﻩ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﻲ ﻣﻨﻔﻲ ﺩﺍﺩﻡ ﺩﺭﻭﺍﻗﻊ ﻛﺎﻣﻠﺎ ﻣﻮﺍﻓﻘﻢ