آفتابنیوز : وی گفت: با تجهیز و تقویت آزمایشگاههای کنترل کیفیت موادغذایی و ارائه آموزشهای لازم به بازرسان، نظارت مستمر و کافی از مراحل تولید موادغذایی تا سطوح عرضه در بازار صورت گرفته است.
به گزارش ایسنا، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت در جشنواره صبحانه سلامت در پارک ملل ساری اظهار کرد: غذاهایی که به دست مردم میرسد باید عاری از آلایندهها، سموم و فلزات سنگین باشد.
وی گفت: با تجهیز و تقویت آزمایشگاههای کنترل کیفیت موادغذایی و ارائه آموزشهای لازم به بازرسان، نظارت مستمر و کافی از مراحل تولید موادغذایی تا سطوح عرضه در بازار صورت گرفته است.
دیناروند با بیان اینکه 50 درصد از مردم ایران افزایش وزن دارند، گفت: چاقی و تغذیه نادرست باعث افزایش بیماری غیرواگیر مانند انواع سرطان، بیماریهای قلبی - عروقی، تنفسی، اعصاب و روان و دیایت در ایران شده است؛ به طوری که هم اکنون این بیماریها عامل اصلی مرگ و میر در کشور به شمار میروند.
معاون وزیر بهداشت کم تحرکی و تغذیه نامناسب را از عوامل اصلی چاقی و بروز بیماریهای غیرواگیر دانست و افزود: مصرف غذاهای پرکالری، چرب، نمک و مواد قندی نباید بیش از حد مجاز باشد، این درحالیست که میزان مصرف نمک و مواد قندی در ایران بیش از میزان توصیه شده است.
دیناروند با اشاره به اینکه با ترویج شیوه زندگی سالم و فرهنگسازی میتوان ذائقه جامعه را اصلاح و تمایل مردم برای مصرف غذاهای پرکالری را کنترل کرد، گفت: برای داشتن سلامتی، تحرک و رعایت نکات تغذیهای در طول روز و اصلاح شیوه رفتاری روزانه الزامی است.