پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۲۹۷۱۲۷
۲۳:۵۷
۱۳۹۴/۰۲/۲۴

مقام آمریکایی: کشتی سنگاپوری به یک سکوی نفتی ایران خسارت وارد کرده بود

یک مقام آمریکایی می‌گوید که کشتی سنگاپوری که امروز توسط نیروی دریایی ایران در خلیج‌فارس رهگیری شد، به خاطر تصادف با یک سکوی نفتی ایرانی به ایران بدهکار بوده است.
۲۳:۵۷
۱۳۹۴/۰۲/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،
یک مقام آمریکایی به علت رویارویی دریایی امروز نظامیان ایران و یک کشتی سنگاپوری اشاره کرده و گفته که کشتی سنگاپوری به خاطر تصادف با یک سکوی نفتی ایرانی به ایران بدهکار بوده است.

بر اساس گزارش رویترز، این مقام آگاه و ناشناس گفته که نظامیان ایران قصد داشته‌اند کشتی مقروض را برای پرداخت بدهی خود، توقیف کنند.

مقام مزبور افزوده: «ایران مدعی است که شناور (سنگاپوری) به دلیل برخورد با سکوی نفتی، مقروض بوده است و این برخورد در روز 22 مارس صورت پذیرفته بوده است.»

به گزارش فارس، نظر به عدم موضع‌گیری مقامات نظامی و نفتی ایران تا این لحظه، خبرگزاری فارس مستقلاً قادر به تأیید صحت و سقم این خبر نیست.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha