کد خبر: ۲۹۷۶۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۲

اجازه آیت الله صافی گلپایگانی به مصرف از ثلث سهم امام(ع) برای کمک به مردم یمن

آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید نسبت به مصرف از ثلث سهم امام(ع) برای کمک به ستمدیدگان یمن اجازه داد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله صافی گلپایگانی، پیرو سووالات مکرر مومنین نسبت به کمک رسانی به مردم مظلوم و ستمدیده یمن، این مرجع تقلید فتوایی را صادر کرد.

در فتوای آیت الله صافی گلپایگانی آمده است: مومنین مجاز هستند جهت کمک به مردم مظلوم و ستمدیده یمن - که مورد ظلم و تجاوز رژیم وهابی سعودی قرار دارند - از ثلث سهم مبارک امام(ع) به مراکز مورد اعتماد بپردازند.

عربستان سعودی از نخستین ساعات بامداد پنجشنبه، ششم فروردین ماه امسال به بهانه حمایت از عبدربه منصور هادی، رییس جمهوری مستعفی و فراری یمن ،اقدام به بمباران گسترده این کشور کرده است که بر اثر آن تاکنون صدها زن و کودک بیگناه جان خود را از دست داده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
0
2
روایت‌ تکان‌دهنده فتاح از فقر و محرومیت در کشور؛ وارد خانه محرومی شدم که در یخچال چیزی نداشتند/باید از خجالت آب شویم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین