۱۱ شهر کشور بیکاری بیش از ۴۰ درصد دارند
وی با بیان این که ۱۱ شهرستان در استان های لرستان، کرمانشاه، بخشی از کرمان و سیستان و بلوچستان بیکاری بیش از ۴۰درصد دارند افزود: باید نرخ بیکاری این مناطق به متوسط کشور برسد و برنامه های پیشنهاد شده در این زمینه در کمیسیون های مربوطه تصویب شده است.
به گزارش آفتاب نیوز، میرباقری به موضوع نهادهای غیردولتی تعطیلی شده پرداخت و گفت: چندین هزار نهاد غیردولتی داریم که به علت عدم پیشتبانی لازم تعطیل شده اند.
وی ادامه داد: باید از برخورد سلیقه ای با این نهادها جلوگیری کنیم و با حمایت های اولیه مانند اموزش و توانمندسازی امکان شکل گیری مجدد آن ها را فراهم کنیم.
میرباقری گفت: چنانچه لایحه مربوط به این نهادها تصویب شود و بودجه لازم اختصاص پیدا کند چندین نهاد غیردولتی تشکیل خواهد شد که می تواند به سازمان های دولتی در انجام امور خود کمک کند.