کد خبر: ۳۰۰۴۶۴
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۹

سوء استفاده عربستان از کمک های ارسالی بین المللی برای مردم یمن

خبرگزار الیمن گزارش داد : منابع آگاه در بندر جیبوتی روز سه شنبه اعلام کردند که مقام های وابسته به عربستان و عبدربه منصور هادی رییس جمهوری فراری به ریاض، کمک های بین المللی فرستاده شده برای مردم یمن را به بازرگانان آفریقایی و عرب فروخته اند.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرگزاری الیمن به نقل از منابع کارگری و امدادی فعال در بندر جیبوتی، مسئولان کمیته امدادرسانی به مردم یمن وابسته به عربستان، محموله های امدادی صدها کشتی تدارکاتی را که قرار بود از طریق بندر جیبوتی به دست نیازمندان یمنی برسد، به بازرگانان عرب و آفریقایی فروخته اند.

این منابع افزودند: مسئولان بلندپایه کمیته امدادرسانی به مردم یمن، قراردادهایی به ارزش صدها میلیون دلار با بازرگانان کنیا، آفریقای جنوبی و مصر برای فروش اقلام کمکی ارسالی به جیبوتی بسته اند.

به گفته این منابع، در طول چهار هفته گذشته فساد مالی بزرگی صورت گرفته، به طوری که برخی ازاعضای کمیته عالی امدادرسانی یمن مستقر در ریاض، پس از فروش حجم زیادی از این کمک ها، با مدارک تقلبی ادعا کرده اند که این محموله ها با کشتی به سمت بنادر یمنی فرستاده شده است.

این در حالی است که محموله این کشتی ها به عنوان محموله های تجاری به بندرهای کشورهای عربی و آفریقایی ارسال شده است.

اعضای کمیته عالی امدادرسانی یمن که در این فساد بزرگ دست دارند، تلاش کرده اند که مدارکی را به منظور اثبات ارسال محموله های امدادی به بندرهای عدن و الحدیده یمن و توزیع آن درمیان آسیب دیدگان و نیازمندان این کشور، جعل کنند.

به گفته منابع آگاه، برخی اعضای کمیته عالی امدادرسانی توانسته اند از طریق فروش کلی محموله های تنها 10 کشتی حامل کمک های بین المللی که در بندرهای یمن تخلیه شده است، میلیون ها دلار اختلاس و سوء استفاده کنند.

کمیته عالی امدادرسانی یمن در ریاض و با عضویت تعدادی از وزیران دولت مستعفی منصور هادی که به عربستان پناهنده شده، حامیان وی و برخی از شرکت کنندگان نشست ریاض، تشکیل شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین