کد خبر: ۳۰۱۰۳۵
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵

طرفداران احمدی‌نژاد چهار دسته شده‌اند/ با عوامل اخلال در سخنرانی رئیس‌جمهور برخورد شود

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت که حسن روحانی رئیس‌جمهور همه مردم ایران است لذا احترام به او واجب است.
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس سیاسی- کمال سجادی، سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفت و گو با آفتاب در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما از ایجاد اخلال در جریان سخنرانی رئیس جمهوری در حرم مطهر امام خمینی چیست، گفت: روحانی رئیس‌جمهور رسمی ایران است، او هم آرای مردم، هم تایید مقام معظم رهبری را دارد.

او ادامه داد: ایشان رئیس‌جمهور همه است نه تنها رئیس‌جمهور کسانی که به ایشان رای داده‌اند لذا احترام به او واجب و لازم است. 

سجادی با اشاره با اینکه سخنرانی‌هایی که به این مناسبت‌ها صورت می‌گیرد در جهت اهداف نظام هست، یادآور شد: کسانی که بخواهند اخلال ایجاد کنند و شعارهای تخریبی بدهند به لحاظ قانون و اخلاق کار درستی نکرده‌اند اگر افراد انتقاد و اعتراض دارند راه‌های بسیاری هست آنهم انتقادی که سازنده و نه تخریبی باشد. 

او در ادامه تاکید کرد: مسلما نهادهایی هستند که این اقدامات را رصد می‌کنند و برخورد قانونی و لازم را انجام خواهند داد. باید عوامل شناسایی شوند چراکه ممکن است کسانی باشند که از سوی برخی افراد تحریک شده باشند. 

سخنگوی جبهه پیروان ایجاد اختلال در سخنرانی رئیس‌جمهوری را اقدام غیرمنطقی خواند که می‌تواند به وحدت کشور لطمه وارد کند و این در حالی است که ایران با مسائل متعدد منطقه‌ای و بحث مذاکرات مواجه است. او انسجام و همگرایی را ضرورت و احترام به مقامات رسمی و شخصیت‌های نظام را لازم دانست. 

او در پاسخ به سوال خبرنگار آفتاب در خصوص فعالیت های انتخاباتی جبهه پیروان نیز گفت: جبهه پیروان ستادی را تشکیل داده که ریاست آن را کوهکن به عهده دارد و آقایان بادامچیان، ناظمی‌اردکانی و کریمی‌اصفهانی عضو آن هستند. برخی واحدها مانند سیاسی، خواهران، استان‌ها و تدارکات پیش‌بینی شده که مشغول به کار شوند وستاد فعالی است که جلسات آن علی الدوام برگزار می‌شود. 

سجادی در واکنش به زمزمه‌های نزدیکی جبهه پیروان و طرفداران احمدی‌نزاد نیز اظهار کرد: طرفداران احمدی‌نژاد یک دسته نیستند. چهارگروه شده‌اند. برخی‌ها موافق و برخی مخالف هستند و برخی اصلا کاری به ایشان ندارند. تا این لحظه که من با شما صحبت می‌کنم موضوع احمدی‌نژاد در جلسات جبهه پبروان مطرح نشده و نمی‌شود. 

او در تفکیک طرفداران احمدی‌نژاد تشریح کرد: برخی از مدیران قبلی هستند که حالا هم با ایشان همراهند، عده دیگری هستند که قبلا با ایشان همراه بودند اما در حال حاضر انتقاد دارند و از ایشان دور شدند، برخی دیگر هم انتقاداتی به نزدیکی مشایی و احمدی نژاد دارند و دسته آخر هم بی تفاوت به اقدامات او هستند. ممکن است پایداری‌ها از این نوع باشند که فعلا کاری با احمدی‌نژاد ندارند لذا کاملا مشخص نیست احمدی نژاد با کدام از این دسته می‌خواهد به صحنه بیاید. 

این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص ائتلاف جبهه پیروان با طرفداران همراه احمدی‌نژاد عنوان کرد: با توجه به انتقاداتی که جبهه پایداری به ایشان دارد ائتلاف احتمال زیادی ندارد اما در دنیای سیاست هرچیزی ممکن است ممکن است یک شخصیت سیاسی دچار دگرگونی شود. حتی در سیاست گفته می شود دنیای ممکنات است. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین