پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۲۳:۴۴
کد خبر:۳۰۴۱۰۰
۱۳:۲۹
۱۳۹۴/۰۴/۰۲

قیمت 155 میلیونی آیفون در ونزوئلا!

شاید باورکردنی نباشد اما قیمت آیفون شش در ونزوئلا 47 هزار دلار( 155 میلیون تومان) است.
۱۳:۲۹
۱۳۹۴/۰۴/۰۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب، شاید باورکردنی نباشد اما قیمت آیفون شش در ونزوئلا 47 هزار دلار( 155 میلیون تومان) است.

به گزارش بیزینس اینسایدر،‌ ونزوئلا در حال حاضر در یک بحران اقتصادی به سر می برد و این امر باعث شده که قیمت کالاها در این کشور سر به فلک بکشد.

شرایط اقتصادی در این کشور آنقدر بد است که قیمت یک آیفون شش در این کشور بیش از 47 هزار دلار است.

این مشکل به دو دلیل کمبود سراسری گوشی‌های هوشمند رده بالا و از سوی دیگر تورم بی سابقه در ونزوئلا بروز کرده است.

هر بولیوار (واحد پولی) ونزوئلا در حال حاضر در مبادلات رسمی این کشور دو نرخ 6.3 و 12 بولیوار به ازای هر دلار دارد و دولت از این دو نرخ برای محاسبه قیمت خرید کالاهای ضروری نظیر دارو استفاده می‌کند.

اما نرخ بولیوار در بازار آزاد هم اکنون 456 بولیوار در مقابل هر دلار آمریکا است و همین امر باعث قیمت سرسام آور آیفون در ونزوئلا شده است.

در حال حاضر یک گوشی هوشمند متوسط در ونزوئلا 17 هزار بولیوار (56 میلیون تومان) قیمت دارد که معادل حقوق دو ماه و 10 روز یک کارگر در این کشور است.

به گزارش ایسنا، آیفون شش در ونزوئلا 300 هزار بولیوار معادل 47 هزار و 619 دلار قیمت دارد و این امر باعث بالا رفتن میزان سرقت گوشی موبایل در این کشور شده است.

به گزارش بلومبرگ اگر یک گوشی درست و حسابی را در خیابان‌های ونزوئلا در دست بگیرید، ظرف چند ثانیه به سرقت خواهد رفت.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
آیفون
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۲
یعنی حقوق ماهیانه یک کارگر حدود 24 میلیون تومانه؟؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۲
"در حال حاضر یک گوشی هوشمند متوسط در ونزوئلا 17 هزار بولیوار (56 میلیون تومان) قیمت دارد که معادل حقوق دو ماه و 10 روز یک کارگر در این کشور است."
از کارگرهای ما درامد بیشتری دارند
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۲
عزیز! بازم وضعشون از ما بهتره. الان تو ایران یک گارگر میتونه با دو ماه و ده روز حقوق یک گوشی هوشمند بخره؟!!!
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۲
یعنی کارگرها ماهی 24 میلیون حقوقشونه.عجب
پاسخ