پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۳۰۴۵۱۶
۱۷:۵۲
۱۳۹۴/۰۴/۰۴

نشست 1.5 ساعتی ایران، اروپا و امریکا برای تکمیل متن توافق

معاونان وزیران خارجه ایران و آمریکا به همراه معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا بار دیگر برای تکمیل متن توافق پشت میز مذاکره نشستند.
۱۷:۵۲
۱۳۹۴/۰۴/۰۴
به گزارش آفتاب نیوز،
مذاکره ظهر پنج شنبه سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی با وندی شرمن و هلگا اشمید یک ساعت و نیم طول کشید.

معاونان وزیر امور خارجه از چهارشنبه هفته گذشته هشتمین دور مذاکرات برای نگارش متن توافق جامع را در وین شروع کردند. در نیمه های این مذاکرات و در روز دوشنبه، عراقچی و روانچی به محمد جواد ظریف در لوکزامبورگ پیوستند و با فدریکا موگرینی هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیران خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس گفت و گو کردند.

در نتیجه این ملاقات ها توافق شد که کارشناسان و معاونان به مذاکره ادامه دهند و در صورت لزوم وزیران خارجه به آنها ملحق شوند.

به گزارش ایرنا، قرار است بامداد شنبه ظریف به معاونان خود در وین بپیوندد و جان کری وزیر خارجه آمریکا هم روز جمعه عازم وین خواهد شد.

مهلت خودخوانده ایران و 1+5 برای نگارش متن توافق جامع دهم تیر ماه بسر خواهد رسید.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مذاکرات هسته‌ای
ارسال پیام
captcha