آفتابنیوز : این گزارش علمی که در مجله "هلث سایکولوژی" (سلامت روانی) منتشر شد،رژیم غذایی 5 هزار نفر تجزیه و تحلیل شد و آنها از طریق پرسشنامه هایی درباره وضعیت احساسی خود مورد سوال قرار گرفتند.
فاکتورهای اصلی پرسشنامه، "آگاهی از احساسات متغیر" و "قدرت کنترل احساس" بودند.
به گزارش "توریسم آنلاین"،شرکت کنندگان در این تحقیقات که چربی ترانس بیشتری استفاده می کردند مشکلات بیشتری برای کنترل احساسات خود داشتند.این چربی های اشباع نشده موجب التهاب و برافروختگی می شوند که قبلا هم رابطه آنها با افسردگی نیز مشخص شده بود.
چربی ترانس باعث اختلالات پیامی میان سلولها و واکنش های التهابی می شود که بر احساسات افراد تاثیر می گذارد.