آفتابنیوز : عباس یزدانبد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به نکات تغذیهای روزهداران تصریح کرد: توصیه میشود روزهداران ازمصرف غذاهای پرچرب بعد از افطار پرهیز و از غذاهای گیاهی، سبزیجات ومیوهجات بیشتراستفاده کنند.
یزدانبد با تاکید براینکه همچنین روزهداران ازغذاهای شور و نمک نیز باید پرهیز کنند، افزود: افرادی که روزه میگیرند بدنشان دچارکم آبی میشود، به همین دلیل لازم است مایعات بیشتری مصرف کنند.
وی همچنین توصیه کرد: روزهداران پرخوری نکنند وتعداد دفعات خوردن غذا را بعد از افطاری بیشتر کنند.
این فوق متخصص بیماریهای گوارش در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به اینکه بیش از40 درصد مردم ایران به کبد چرب مبتلا هستند، افزود: این بیماری به خودی خود تهدید کننده نیست، اما ممکن است در طولانی مدت منجر به بیماریهای مغزی، قلبی یا بیماریهای کبد شود.
وی گفت: چربی کبد نشانه تغذیه بد و نامناسب بوده وهمچنین نشانه کاهش تحرک، بیحرکتی، عدم پیادهروی و... است.
وی توصیه کرد: افراد مبتلا به کبد چرب حتما از خوردن غذاهای پرچرب، پرهیز و به استفاده ازغذاها و میوههای سالم و پیادهروی توجه کنند.