پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۰۸۲۷۷
۱۴:۴۹
۱۳۹۴/۰۴/۲۴

انتقاد شدید اشتاین مایر از موضع نتانیاهو در قبال توافق هسته‌ای

وزیر امور خارجه آلمان با انتقاد از موضع رژیم صهیونیستی درباره توافق هسته‌ای گفت: این یک توافق مسئولانه است و اسرائیل نباید این توافق را این‌طور بی‌ادبانه مورد انتقاد قرار دهد.
۱۴:۴۹
۱۳۹۴/۰۴/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرگزاری ای.آر.دی آلمان به شدت از مخالفت‌های رژیم صهیونیستی با توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 انتقاد کرد و گفت: این توافق به برقراری امنیت در منطقه خاورمیانه کمک خواهد کرد.

وزیر امور خارجه آلمان ادامه داد: این یک توافق مسئولانه است و اسرائیل باید نگاه بهتر به آن داشته باشد و این‌طور بی‌ادبانه آن را مورد انتقاد قرار ندهد.

بر اساس این گزارش بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه پس از این‌که ایران و گروه 1+5 پایان جمع‌بندی مذاکرات هسته‌ای خود را در وین اعلام کردند در اولین موضع‌گیری خود نسبت به این توافق آن را اشتباهی تاریخی خواند و مدعی شد این توافق به ایران اجازه می‌دهد راه دستیابی به سلاح هسته‌ای را دنبال کند.

اشتاین مایر در ادامه این گفت‌وگو تأکید کرد: اما این توافق بر اساس شفاف‌سازی و قابلیت نظارت بر پایبندی ایران بنا شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در این توافق ایران باید به امکانات نظارتی پایبند باشد و ما اطمینان خواهیم یافت که پس از توافق این نظارت‌ها انجام می‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
اشتاین مایر
ارسال پیام
captcha