کد خبر: ۳۰۸۵۰۱
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۲

90 درصد برنج‌های وارداتی پاربویلینگ و نیم پخت است

معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران گفت: بیش از 90 درصد برنج های وارداتی به صورت پاربویلینگ و نیم پخت است.
آفتاب‌‌نیوز :
رحمان عرفانی امروز در بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در شهرستان آمل اظهار کرد: مازندران بیشترین سطح زیر کشت برنج را در کشور داراست و بزرگترین تولیدکننده برنج در ایران است.

وی ادامه داد: 38 درصد سطح زیر کشت برنج کشور و 42 درصد تولید برنج کشور در مازندران است.

عرفانی افزود: معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در شهرستان آمل دارای بخش‌های تحقیقات اصلاح و تهیه بذر، گیاه‌پزشکی، فنی و مهندسی، خاک و آب و فنی و تحقیقاتی است.

معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران، معرفی 22 رقم جدید برنج از بدو تاسیس این موسسه تاکنون را از دستاودهای بخش تحقیقات دانست.

وی اظهار کرد: تولید برنج سالم در شرایط ارگانیک، ارایه روش نوین مدیریت تغذیه برنج در شالیزار، ارایه روش‌های نوین مدیریت آب در شالیزار و خالص‌سازی و تولید بذور ارقام بومی برنج در مازندران از جمله دستاوردهای تحقیقاتی معاونت موسسه تحقیقات برنج کشور در آمل است.

عرفانی، توسعه روش‌های نوین کشت، مدیریت مزرعه، تولید و تامین بذور طبقات مادری، جمع‌آوری، خالص‌سازی و اصلاح ارقام بومی، تولید ارقام پرمحصول و کیفی و تولید ارقام هیبرید و اجرای برنامه‌های مدیریت تلفیقی محصول در مزارع از فعالیت‌های در دست اجرای تحقیقات است.

معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران تصریح کرد: تجهیز آزمایشگاهی در خصوص تعیین خلوص و آزمون های کیفی باید از سوی وزارتخانه حمایت شود.

وی خاطرنشان کرد: نبود انبار استاندارد مناسب برای ذخیره سازی بذور مادری، نبود امکانات آزمایشگاهی تجزیه بذر و سردخانه مناسب جهت ذخیره هسته های اولیه بذر از چالش های موجود در زمینه تولید بذر است.

به گزارش ایسنا، عرفانی اظهار کرد: بیش از 90 درصد برنج های وارداتی به صورت پاربویلینگ و نیم پخت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین