پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۰۹۵۱۰
۱۴:۴۸
۱۳۹۴/۰۴/۳۱

خبرنگاری که از حدود هفت میلیارد ریال گذشت

خبرنگار و عکاس اردبیلی 6 میلیارد و 700 میلیون ریال پول پیدا کرد اما آن را پس از ساعت ها جست و جو به صاحبش باز گرداند.
۱۴:۴۸
۱۳۹۴/۰۴/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،
فرزاد تقی زاده فعال مطبوعاتی استان اردبیل گفت: در حاشیه هجدهمین اجلاس هیات عمومی سازمان نظام مهندسی کشور 5 کارت عابر بانک که رمز آنها در کاغذی نوشته شده بود به همراه 3 فقره چک و مقداری پول نقد در مجموع به ارزش 6 میلیارد و 700 میلیون ریال پیدا کردم و تمام تلاش خود را برای پیدا کردن صاحبش انجام دادم. 

به گزراش آفتاب به نقل از ایرنا، وی اظهار کرد: پس از چندین ساعت تلاش و پیگیری صاحب پول نقد را که مهندسی از اهالی زاهدان بود پیدا کرده و پول نقد و مدارک را به وی تحویل دادم. 

تقی زاده گفت که از دریافت مژدگانی از صاحب پول گمشده هم امتناع کرده است . 

او هدف از این کار خود را کسب رضای خداوند عنوان کرد و افزود: اگر بار دیگر اتفاق مشابهی برایش بیافتد اقدام خود را تکرار خواهد کرد چون شیرینی و حلاوت این کار قابل مقایسه با هیچ چیز نیست. 

قرار است در آئین اختتامیه این اجلاس که امروز برگزار می شود از این خبرنگار نیک اندیش اردبیلی تجلیل و قدردانی شود. 

گزارش خطا
برچسب‌ها:
خبرنگار
ارسال پیام
captcha