کد خبر: ۳۱۰۶۰۱
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۰

اغفال زنان سالخورده شگرد طلایی دزدان جوان

فرمانده انتظامی نطنز گفت: سارقانی که در این منطقه طلاجات زنان سالخورده را سرقت می کردند، شناسایی و دستگیر شدند.
آفتاب‌‌نیوز : سرهنگ علی بنی آدمی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در هفته جاری در برخی نقاط شهر بادرود سارقان در فرصت مناسب با وسیله نقلیه سواری با شگردهای خاصی اقدام به فریب زنان سالخورده و سرقت طلاجات آنان می کردند.
 
وی افزود: موضوع دستگیری این سارقان در دستور کار ماموران دایره مبارزه با سرقت قرار گرفت وماموران با ظنین شدن به یک دستگاه خودرو سواری پراید در جاده بادرود - نطنز قصد متوقف کردن آن را داشتند که راننده و سرنشین آن اقدام به فرار کردند اما در تعقیب و گریزی کوتاه، خودرو متوقف و هر دو نفر دستگیر شدند.
 
سرهنگ بنی آدمی خاطر نشان کرد: در بازجویی های فنی پلیسی مشخص شد، متهمان با ترفندهای خاص و طبق نقشه قبلی افراد مورد نظر را اغفال و نسبت به سرقت طلاجات آنان اقدام می کردند.
 
وی با بیان اینکه دو متهم غیربومی هستند، گفت: سارقان با تشکیل پرونده برای تحقیقات بیشتر و سیر مراحل قانونی تحویل دایره آگاهی فرمانده انتظامی شهرستان نطنز شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین