پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۳۱۲۴۵۹
۱۴:۰۶
۱۳۹۴/۰۵/۱۷
جنتي:

"۹ دي" يک بار ديگر تخلف کند لغو مجوز خواهد شد

وزير ارشاد هشدار داد: به دليل تکرار تخلفات نشريه 9 دي اگر يک بار ديگر از اين نشريه تخلفي مشاهده شود توقيف نخواهد شد بلکه لغو مجوز مي‌شود.
۱۴:۰۶
۱۳۹۴/۰۵/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش نسیم علي جنتي صبح امروز در مراسمي که با عنوان "روزي براي خبرنگار" و با حضور جمعي از خبرنگاران در تالار وحدت برگزار شد، گفت: رسانه با سرعت شگفت‌انگيزي که با تحولات ايجاد شده سبک زندگي بشر را دچار تحول کرده و اگر ما نسبت خود را با رسانه درست مشخص نکنيم با افراط يا تفريط مواجه خواهيم شد يا با هويت ملي و ديني خودمان بيگانه مي‌شويم و آنچه را که ديگران ديکته مي‌کنند را مي‌پذيريم يا با تعصب کور اطلاعات را قطع مي‌کنيم و مضمهل مي‌شويم؛ هر دو روش امروز جواب نمي‌دهد و آنچه که ما دنبال مي‌کنيم اعتدال است.

وي در ادامه افزود: الگوهاي سنتي ديگر پاسخ نمي‌دهد و اگر تا چند دهه گذشته ارتباط ملت‌ها از طريق دولت‌ها بود امروزه از طريق شبکه‌هاي اجتماعي و قدرت‌هاي غير رسمي صورت مي‌گيرد.
وزير ارشاد افزود: در اين جنگ نرم بايد از قدرت نرم بهره ببريم و يکي از مؤلفه‌هاي جنگ نرم رسانه است و امروز ديپلماسي رسانه‌اي در جهان اهميت ويژه‌اي دارد.

جنتي تاکيد کرد: چهره‌اي که در يک دهه گذشته از ما در جهان نشان داده‌اند را از طريق رسانه بايد تغيير دهيم.

وي بيان داشت: در اين فضا بايد توليد کننده باشيم و نه مصرف کننده و کساني غالب مي‌شوند که به اقتضاعات روز آشنا باشند و ديگر تخريب‌هاي سنتي منسوخ شده است.

وزير ارشاد افزود: نکته بعدي اينکه همه تجربيات نشان داده است خفقان مطبوعات با استبدادي بودن حکومت‌ها رابطه مستقيم دارد ما معتقديم که يکي از شعارهاي اساسي جمهوري اسلامي آزادي بوده و در قانون اساسي بر تنوع رسانه و آزادي بيان تاکيد شده است و اين دولت تلاش مي‌کند تا بتواند اين بخش قانوني اساسي را به درستي انجام دهد.

جنتي در ادامه به مسائل رفاهي و معيشتي خبرنگاران نيز اشاره و تصريح کرد: وزارت ارشاد تلاش دارد امنيت شغلي بيشتري براي اصحاب رسانه ايجاد کند.

وي افزود: معتقديم به جاي شعارهاي مرسوم و تقديم هداياي توپوليستي بايد به رفع چالش‌هاي خبرنگاران بپردازيم دولت بايد از رسانه‌داري فاصله بگيرد و مبناي ما اين است که بخش خصوصي را تقويت کنيم.

وزير ارشاد يادآور شد: در اين دو سال سه هزار مجوز داده شده در حالي که تبليغ مي‌کردند که اين دولت به مخالفان مجوز نمي‌دهد ولي به تدريج مشخص شد براي دولت موافق و مخالف زياد فرقي نمي‌کند البته با هتاکان برخورد صورت مي‌گيرد.

جنتي تاکيد کرد: جاي برخي مسائل چالش‌برانگيز در رسانه‌هاي عمومي نيست بلکه در فضاهاي تخصصي علمي و دانشگاهي بايد به آنها پرداخته شود.

وي در ادامه گفت: هفته‌نامه 9 دي تيترهاي خنده‌دار عليه مذاکرات هسته‌اي مي‌زند.

وزير ارشاد هشدار داد: به دليل تکرار تخلفات نشريه 9 دي اگر يک بار ديگر از اين نشريه تخلفي مشاهده شود توقيف نخواهد شد بلکه لغو مجوز مي‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
۹ دی
ارسال پیام
captcha