کد خبر: ۳۱۲۸۸
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۸۴ - ۱۴:۳۱

نقش‎‎ لبنيات‎ در كاهش فشار خون‎

آفتاب‌‌نیوز : محققان‎‎ مي گوينـد؛ پـروتئيـن هاي‎ لبنيـات‎ آنزيم‎ مبدل‎ آنژيوتانسين‎ را مهار مي‎‎كنـد و فشار خون‎ را كاهش‎ مي دهد.
 
به‎‎ گفته پژوهشگران؛‎ مصرف‎ مستمر3 تا 6 هفته‎‎‎ اي‎ لبنيات‎ در كساني‎ كه به فشار خـون‎ بـالا مبتلايند باعث كاهش‎ قابل‎ توجـه‎ فشـار خـون‎ مي‎شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین