پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۱۷۸۴۶
۱۸:۳۰
۱۳۹۴/۰۶/۱۵

پیکر ماسه ای آیلان کردی درسواحل هند!

یک هنرمند هندی با ماسه های ساحلی مجسمه ای از کودک سوری غرق شده در آب های ترکیه ساخت .
۱۸:۳۰
۱۳۹۴/۰۶/۱۵
به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "سودارسان پاتنایک " در کنار مجسمه ماسه ای آیلان الکردی نوشته است: انسانیت از دست رفته است. ننگ، ننگ، ننگ.

به دنبال انتشارعکس هایی از جسد " آیلان کردی" کودک آواره سوری در سواحل ترکیه موجی از انزجار از ادامه حمایت غربی ها از تروریست های سوری جهان را فرا گرفت.

آیلان سه ساله یکی از صدها هزار سوری است که قربانی جنگ خانمان برانداز تروریست ها علیه مردم سوریه در سالهای اخیر شده است.

او به همراه خانواده اش و دهها پناهجوی دیگر برای فرار از جهنم تروریست ها با قایق عازم ترکیه بود، و جسدش در کنار ساحل پیدا شد.

انتشار تصاویر این کودک بی گناه موجی از تاثر را در جهان به دنبال داشته و افکار عمومی خواستار رسیدگی نهادهای بین المللی به وضعیت نابسامان هزاران پناهجوی سوری، افغان و عراقی هستند که در ماههای اخیر در تلاش برای رسیدن به کشورهای اروپایی همچون آلمان و فرانسه هستند.

آیلان با والدین و برادرش"غالب" از جنگ در کوبانی فرار کرده بودند و قصد داشتند از طریق دریا به جزیره «کوس» یونان بروند که قایق آنها در سواحل ترکیه غرق شد و جسدش بر روی شن‌های سواحل ترکیه آرام گرفت.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
آیلان کردی هند
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
هموطنه
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
حتي ديدن عكس و مجسمه اين كودكان بيگناه دردناكه!
شرم بر عاملان جنايات بشري!
پاسخ