کد خبر: ۳۱۸۱۲
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۸۴ - ۱۴:۳۷

کاهش میزان مرگ و میر با روغن ماهي و سويا

آفتاب‌‌نیوز : پژوهشگران دانشگاه گايفو در ژاپن با بررسي 7 ساله برنامه غذايي 30 هزار فرد بالغ دريافتند ؛مردان و زناني كه از رژيم غذايي حاوي مقادير فراوان سويا و روغن ماهي استفاده مي‌كنند كمتر از سايرين به بيماريهاي قلبي - عروقي و برخي انواع سرطان دچار مي‌شوند.

اين پژوهشگران فيتواستروژن موجود در گياه سويا و امگا تري موجود در روغن ماهي را در كاهش ميزان مرگ و مير افراد و پيشگيري از ابتلاي آنان به بيماريهاي قلبي - عروقي و سرطان مؤثر مي‌دانند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین