آفتابنیوز : هفته ششم لیگ یک با برگزاری 10 دیدار به پایان رسید که در مهمترین دیدار پیکان صدرنشین میزبان خود پارسه تهران را شکست داد و با 16 امتیاز در رتبه نخست باقی ماند.
در دیگر دیدار مهم هفته فجرسپاسی 3 بر 1 مقابل داماش گیلان پیروز شد و در جایگاه دوم قرارگرفت. بازی تیم های ماشین سازی تبریز و خونه به خونه بابل به تساوی 2 بر 2 رسید و خیبر خرم آباد 1 بر 1 مقابل گیتی پسند اصفهان متوقف شد.
به گزارش ایسنا،گل گهرسیرجان 1 بر صفر آلومینیوم اراک را شکست داد و آلومینیوم هرمزگان 2 بر صفر مقابل فولاد یزد به برتری دست یافت.
دیدار تیم های مس رفسنجان و نفت آبادان به تساوی بدون گل رسید و نفت مسجد سلیمان 1 بر صفر مقابل مس کرمان پیروز شد.
آخرین دیدار هفته بین تیمهای ایران جوان بوشهر و شهرداری اردبیل برگزار شد که تیم میزبان حریف خود را 2 بر 1 شکست داد.