کد خبر: ۳۲۰۶۲
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۸۴ - ۱۳:۲۳

راه اندازی مراكز اطلاع رساني غذا در سراسر کشور

آفتاب‌‌نیوز : رسول ديناروند افزود: متاسفانه تاكنون بحث امنيت غذا و اطلاع رساني در اين زمينه به مردم در كشور فراموش شده است و حداكثر در حد اطلاعيه‌هاي معدودي بوده است كه گاهي وزارت بهداشت در مورد ممنوعيت مصرف يك ماده غذايي منتشر كرده است و سازماندهي، نظارت و اطلاع رساني عمومي درستي در اين زمينه نبوده است.
 
وي گفت: اطلاعات عمومي مردم در مورد امنيت، سلامت و كيفيت مواد غذايي بسيار كم است، از طرف ديگر بازار توليد و به خصوص عرضه مواد غذايي تقريبا به حال خود رها شده است و بسياري از مواد غذايي بدون مجوز وزارت بهداشت در بازار عرضه مي شود كه معلوم نيست وضعيت آنها چگونه است. 

ديناروند افزود: بر اساس قانون، وزارت بهداشت متولي تامين سلامت مواد غذايي و آگاه كردن مردم در اين زمينه است و به همين منظور در تلاشيم كه از سال آينده مراكز اطلاع رساني غذا را در سراسر كشور داير كنيم، در اين مراكز مردم مي توانند با تماس تلفني يا مراجعه مستقيم سوالات خود را در مورد مواد غذايي مختلف مطرح كنند ضمن اينكه اين مراكز مجهز به سايت اينترنتي نيز مي شوند و با ارتباط بيشتر با رسانه ها براي آگاهي مردم از وضعيت غذاهاي موجود در بازار فعاليت مي كنند. 

معاون وزير بهداشت گفت: در حال حاضر مشكل مسموميت ناشي از مواد غذايي در كشور به حداقل رسيده است اما هنوز هم در برخي نقاط كشور با اين مسئله رو به رو هستيم، با اين حال مسئله اصلي، تغذيه نامناسب مردم با غذاهايي است كه مصرف آنها موجب چاقي، ناراحتي هاي قلبي و عروقي و سرطان مي شود و متاسفانه در اين زمينه با مشكلات بسيار زيادي رو به رو هستيم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین