کد خبر: ۳۲۱۷۵۸
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۳

از مصرف بیش از حد ادویه‌ بپرهیزید

یک متخصص طب سنتی دلیل گشاد شدن دریچه‌های قلب را تشریح کرد و گفت: مصرف بیش از حد ادویه‌های خشک موجب گرمی کبد می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز : سید مهدی میرغضنفری متخصص طب سنتی اظهار داشت: کبد در بدن عضو بسیار مهمی است. در طب سنتی به کبد اهمیت بیشتری می‌دهند، زیرا در فرایند ساخت اخلاط 4گانه بسیار موثر است و همراه با معده در هضم غذا کمک می‌کند.
 
این متخصص طب سنتی افزود: یعنی اگر کبد به سمت گرمی گرایش کند همه بدن را به سمت خود می‌برد. مثلاً جگر دارای طبع گرم و تر است و قلب دارای طبع گرم و خشک است و لازمه کارکرد صحیح قلب خشک بودن آن است. بنابراین کسانی که دارای گشادی دریچه‌های قلب هستند, دچار غلبه رطوبت در رگ‌ها می‌شوند. بنابراین وقتی که رطوبت کل بدن کاهش پیدا کند دریچه قلب نیز جمع می‌شود.
 
وی ادامه داد: کبد دارای مزاج شبیه خون است. در تابستان افزایش خلط صفرا و این مشکلات را زیاد داریم، مصرف سرخ کردنی‌ها در سلامت کبد بسیار تاثیر منفی می‌گذارد، همچنین مصرف بیش از حد ادویه‌های گرم و خشک مانند فلفل, زنجبیل و ... موجب گرم تر شدن کبد می‌شود.
 
میرغضنفری اضافه کرد: افراد گرم و خشک رگ‌های سطح بدنشان مشخص است؛ افرادی که کبد گرمی دارند, شکمشان مو رویش می‌کند؛ به خصوص سمت راست شکمشان موی بیشتری رویش می‌کند. بنابراین مصرف بیش از حد فست فودها موجب افزایش خلط صفرا می‌شود، همچنین خشکی دهان, تلخی دهان, حالت گزگز شدن سطح پوست نشانه ازدیاد صفراست.
 
این متخصص طب سنتی افزود: کسانی که کبدشان به سمت سردی سوق پیدا می‌کند, دچار کاهش انرژی می‌شوند و وریدهایی در سطح بدنشان مشخص نیست. همچنین افرادی که دارای کبد سرد هستند, شکم آنها کاملاً بدون مو است؛ دست و پایشان سرد است، بنابراین کبد آنقدر مهم است که معمولاً بر تمام بدن تاثیر می‌گذارد.
 
به گزارش تسنیم، وی بیان داشت: کسانی که کبدشان دچار غلبه خشکی می‌شود, دچار غلظت خون می‌شوند و رطوبت خونشان کم می‌شود. براین اساس سیگار موجب خشکی بدن می‌شود و رطوبت خون را کاهش می‌دهد و کسانی که رطوبت بدن دارند, رگ‌هایشان نرم و شُل است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین