آفتابنیوز : حميد مرويان ،معاون فني شركت پي جو ستاره، با بيان اين مطلب، فعاليت اين شبكه را در استان هاي خراسان، اصفهان، يزد، هرمزگان، اراك، همدان، بوشهر، سيستان و بلوچستان، كرمان، قم، گرگان، چهار و محال بختياري و سمنان اعلام كرد.
وي ،شبكه پيجر را جزو اولين واگذاري هاي دولت به بخش خصوصي در برنامه چهارم توسعه، دانست و افزود: در مناقصه اي كه از سوي دولت برگزار شد شش شركت با دريافت مجوزهاي موقت، موظف به راه اندازي شبكه پيجرشان ظرف مدت شش ماه شدند كه در اين راستا مجوز چهار شركت به دليل عدم راه اندازي شبكه در زمان اعلام شده، لغو شد.
به گفته معاون فني شركت پي جو ستاره ؛فقط دو شركت پي جو ستاره و استيمان در مدت زمان درنظر گرفته شده موفق به راه اندازي شبكه هاي خود شدند.
وي با انتقاد از نبود فرهنگ استفاده از پيجر در كشور، متذكر شد: از پيجر مي توان به عنوان ضروري ترين وسيله زندگي شخصي نام برد كه مردم قادر به استفاده از قابليت هاي گوناگون اين دستگاه هستند بطوريكه در صورت خراب شدن، مصرف كنندگان ترجيح مي دهند تا از يك دستگاه جايگزين استفاده كنند.
مرويان اضافه كرد: بيشتر مشتركان شركت پي جوستاره، قشر متوسط و پايين كشور هستند و بر قراري ارتباط آسان از طريق اين دستگاه با توجه به هزينه هاي پايين آن منجر شده است تا در شرايطي كه تلفن هاي همراه آنتن نمي دهد از اين دستگاه استفاده كنند.