خوردن هسته میوه در بروز آپانديس موثر است
آفتابنیوز :
به نقل از روزنامه تركي زبان ملي تركيه ؛ميوه هاي زمستان كه به همراه هسته هايشان خورده مي شوند مي توانند سبب بروز آپانديس باشند.
اسماعيل تانكر، كارشناس جراحي عمومي و رئيس بيمارستان كايسري تركيه ،اظهار كرد: خوردن هسته ميوه هاي زمستاني مثل پرتقال، نارنگي، گرپفورت كه هسته دارند زمينه اي براي بروز آپانديس مي باشند. آپانديس كه از انواع بيماري هاي شايع است و تشخيص آن نيز خيلي سخت است و حتي مي تواند انسان را تا مرگ پيش ببرد، از طريق خوردن ميوه هاي هسته دار بيشتر بروز مي كند.
وي در ادامه افزود: مردم تركيه در محيط كارشان به علت عادت كردن و به خاطر كمبود زمان، پرتقال، نارنگي، گريفورت و غيره را با هسته هايشان مي خورند و اين عمل آنها موجب مي شود كه لوله آپانديس گرفته شده و حتي موجب مرگشان شود. خشكبار نيز مي توانند دليلي براي اين بيماري باشند.
به نقل از روزنامه تركي زبان ملي تركيه ؛ميوه هاي زمستان كه به همراه هسته هايشان خورده مي شوند مي توانند سبب بروز آپانديس باشند. اسماعيل تانكر، كارشناس جراحي عمومي و رئيس بيمارستان كايسري تركيه ،اظهار كرد: خوردن هسته ميوه هاي زمستاني مثل پرتقال، نارنگي، گرپفورت كه هسته دارند زمينه اي براي بروز آپانديس مي باشند. آپانديس كه از انواع بيماري هاي شايع است و تشخيص آن نيز خيلي سخت است و حتي مي تواند انسان را تا مرگ پيش ببرد، از طريق خوردن ميوه هاي هسته دار بيشتر بروز مي كند.
وي در ادامه افزود: مردم تركيه در محيط كارشان به علت عادت كردن و به خاطر كمبود زمان، پرتقال، نارنگي، گريفورت و غيره را با هسته هايشان مي خورند و اين عمل آنها موجب مي شود كه لوله آپانديس گرفته شده و حتي موجب مرگشان شود. خشكبار نيز مي توانند دليلي براي اين بيماري باشند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه