تهیه ترشی خانگی از جمله فعالیتهای مفید در سبد غذایی کدبانوان ایرانی محسوب می شود که غیر از فواید درمانی ، چاشنی بسیار مفید و خوشمزه برای صرف وعده های غذایی روزمره است.
سلام
روش نمی خواهد هر کدام را که دوست داشتید در ظرفی شیشه ای حاوی سرکه البته سرکه طبیعی وخانگی داشته باشید بهتر است بریزیدوسپس براساس طبع خودتان نمک زرد چوبه وبرخی ادویه ها ی دیگر را بریزید براساس ماده موجود سخت بودن یا نرم بودن آن تا رسیدن ترشی باید صبر کنید حداقل یک ماه اگر خواستید زودتر قابل خوردن شود دریک ظرف استیل به مدت چند دقیقه آن را بجوشانید زودتر قابل خوردن میشود احتمال کپک زدن هم از بین می رود اماگر بگذارید به صورت طبیعی خوشمزه تر است ودر ضمن در جای خنک نکهدار کنید
روش نمی خواهد هر کدام را که دوست داشتید در ظرفی شیشه ای حاوی سرکه البته سرکه طبیعی وخانگی داشته باشید بهتر است بریزیدوسپس براساس طبع خودتان نمک زرد چوبه وبرخی ادویه ها ی دیگر را بریزید براساس ماده موجود سخت بودن یا نرم بودن آن تا رسیدن ترشی باید صبر کنید حداقل یک ماه اگر خواستید زودتر قابل خوردن شود دریک ظرف استیل به مدت چند دقیقه آن را بجوشانید زودتر قابل خوردن میشود احتمال کپک زدن هم از بین می رود اماگر بگذارید به صورت طبیعی خوشمزه تر است ودر ضمن در جای خنک نکهدار کنید