آفتابنیوز : براي طبخ اين پيتزا ۲۰۰كيلو قارچ، ۵۰كيلو نخودسبز، ۱۰۰كيلو ذرت، ۱۴۰ليتر روغن، ۱۰۰ كيلو سويا، ۵۰كيلو زيتون، ۲۰۰كيلو پنير پيتزا، ۲۰كيلو فلفل دلمه و ۲۰ كيلو ادويه و نمك به كار رفته است.
همچنین براي طبخ اين پيتزا از پنج آشپز و ۱۰كمكآشپز معروف كشور كمك گرفته شده است.
هدف از اجراي اين برنامه نمادين ،ترويج فرهنگ مصرف سبزيجات و استفاده از انواع غذاهاي سالم و بدون عوارض عنوان شده است.