آفتابنیوز : محمد دریایی درباره آداب صحیح غذا خوردن اظهار داشت: رعایت آداب صحیح غذاخوردن و جویدن هر لقمه غذا حداقل 30 مرتبه بسیار به هضم بهتر غذا کمک میکند.
به گزرش تسنیم،وی گفت: معده و بدن غذای ساده را بهراحتی هضم و جذب میکند، پس در هر وعده غذا، غذاهای متنوع مصرف نکنید و به یک نوع غذا بسنده کنید و غذا را با دستگاههای زودپز، ماکروفر و ... دستخوش دگرگونی شدید نکنید.
قبل از سیرشدن کامل, از غذا خوردن دست بکشید
این مشاور طب سنتی ادامه داد: قبل از سیر شدن کامل, از غذا خوردن دست بکشید, فواید این کار کنترل وزن، کاهش ریفلاکس یا ترش کردن معده و عمر طولانیتر میشود.
بهتر است وعدههای غذایی 2 وعده صبح و شب باشددریایی افزود: بهتر است وعدههای غذایی 2 وعده صبح و شب باشد، مثلاً 7 صبح و 7 شب، این نحوه غذا خوردن باعث پیشگیری از بیماریها بهخصوص چاقی و باعث شادابی و نشاط میشود، پس وعدهها نباید بر اساس عادت یا زمانی غیر از گرسنگی باشد.
وی خاطرنشان کرد: در رساله ذهبیه امام رضا(ع) آمده است که افراد سالم روزی دو مرتبه صبح و شام غذا مصرف کنند ولی افراد بیمار, دیابتیها, زنان باردار, سالمندان چند وعده و با حجم کم غذا مصرف کنند.
این مشاور طب سنتی یادآور شد: همچنین افرادی که متابولیسم بالایی دارند, بهدلیل داشتن تیروئید فعال و زیاد بودن اسید معدهشان تحمل گرسنگی را ندارند و باید تعداد وعده غذایشان را افزایش دهند.
بین غذاها، غذاهای شُل مانند آشها و سوپها بهتر از غذاهای سفت استدریایی گفت: بین غذاها، غذاهای شُل مانند آشها و سوپها بهتر از غذاهای سفت است و بهتر است حداقل روزی یک بار آش جو یا آلو، انار، زرشک، سماق، گشنیز و ... بهاندازه یک پیاله کوچک مصرف شود، اما چون اکثر آشها و سوپها طبع سرد دارند، بهتر است کمی زیره هم با آن مصرف شود.
وی اضافه کرد: خوردن غذاهای سنتی نظیر کوفته، قیمه، قورمه، فسنجان، نیمرو، املت، کدوی بخارپز یا تنوری و کباب گوسفندی بسیار مفید است.