اعتراض رشیدپور به شهرداری: بهجای دستفروش با برجسازانی برخورد کنید که به ریش ما میخندند
رضا رشیدپور بازیگر و مجری در صفحه شخصی خود نسبت به برخورد ماموران شهرداری با دستفروشان واکنش نشان داد.
به گزارش آفتاب نیوز، او در متن خود نوشت: «اینجا تهران است. خیابان جمهوری. همین چند ساعت پیش، ماموران شهرداری تمام دارایی یک لبوفروش را به خاک نشاندهاند. چند وقت پیش هجوم ایشان به پسرک گل فروش در چهار راه فرمانیه را به چشم دیدم. تمام گلهایش را پرپر کردند. شاخه به شاخه با قدرت و صلابت.
حتما کارتان درست است. لابد قانون را اجرا میکنید. من قضاوت نمیکنم. فقط خواهش میکنم با همین جدیت و شدت با برجسازانی که در گوشه و کنار شهر به ریش من و شما و قانون میخندند هم برخورد کنید.
آن مرد لبوفروش به خاک سیاه نشست و من حدس میزنم که خاک سیاه بنشاند آن مرد برجفروش… هم قانون و هم من و شما را. جناب قالیباف شهردار محترم تهران، من مطمئنم که شما خبر ندارید وگرنه شما کجا و رفتارهای تند کجا؟ به نیروهای شهرداری بفرمایید که درشتیکردن با آدم ناتوان در دین ما تقبیح شده است. دستفروشی چهره شهر را خراب میکند و این رفتارها چهره انسانیت را. ببخشید که جسارت کردم. »
منبع: خبرآنلاین