پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۴۱۳۴۰
۱۱:۰۷
۱۳۹۴/۱۰/۱۸

دانشجویان سرباز دانشگاه شریف، امریه این دانشگاه می شوند

دانشگاه صنعتی شریف با مساعدت ستاد فرماندهی کل قوا و برای رفع نیازهای تخصصی، فارغ التحیلان نخبه را به صورت امریه سربازی جذب می کند.
۱۱:۰۷
۱۳۹۴/۱۰/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، دانشگاه صنعتی شریف برنامه دارد ۱۹ نفر از فارغ التحصیلان این دانشگاه را برای فعالیت در آزمایشگاه ها، کارگاه ها و سایت های کامپیوتری این دانشگاه به صورت امریه سربازی پذیرش کند.

درحال حاضر این دانشگاه برای دانشکده های مهندسی عمران، کامپیوتر، صنایع، مدیریت و اقتصاد، هوافضا، انرژی، برق، مکانیک، شیمی و نفت و معاونت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، دانشجویی و ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر از دانشجویان نخبه این دانشگاه به صورت طرح امریه سربازی استفاده می کند.

متقاضیان باید دارای برگ اعزام بدون مهر غیبت و حداقل در یک مقطع تحصیلی دانش آموخته دانشگاه صنعتی شریف باشند.

گزینش نهایی براساس مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی و وضعیت تاهل و پس از احراز صلاحیت عمومی داوطلبان صورت می گیرد و امریه افراد پذیرفته شده پس از تصویب ستاد فرماندهی کل قوا صادر خواهد شد
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سرباز امریه
ارسال پیام
captcha