پایگاه خبری آفتاب
۰۶ /تير /۱۴۰۵
Saturday 27 June 2026
کد خبر:۳۴۲۵۸۷
۲۱:۰۵
۱۳۹۴/۱۰/۲۴

پلنگ جویبار عمدا حریفش را هل داد و روی داوران پرت کرد؟

رضا یزدانی که همشهری هایش او را پلنگ جویبار می نامند با هل دادن رقیبش او را روی میز داوران کوبید و باعث شد میزشان واژگون شود.
۲۱:۰۵
۱۳۹۴/۱۰/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز،
در جریان دیدار فینال وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد جام تختی رضا یزدانی کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد و دارنده دو مدال طلای جهان مقابل امیر محمدی با نتیجه ۷ بر ۴ به برتری دست یافت و به مدال طلای این رقابت ها رسید.

در جریان این مبارزه و در همان دقیقه نخست رضا یزدانی در حالیکه یک پای حریف را در اختیار داشت با فشار بر حریف باعث شد پای دیگر محمدی به بیرون از تشک برود و داوران به او امتیاز بدهند اما در این هنگام یزدانی با هل دادن حریف باعث شد او به شدت با میز داوران برخورد کند و به همراه رئیس تشک به پایین پرتاب شوند.

این اقدام یزدانی با ناراحتی شدید رییس تشک و امیر محمدی همراه بود و حریف یزدانی رو به داور کرد و گفت این اقدام یزدانی به عمد بوده است اما یزدانی منکر این موضوع بود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
رضا یزدانی
ارسال پیام
captcha