پایگاه خبری آفتاب
۲۷ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 17 June 2026
کد خبر:۳۴۴۴۰۲
۰۸:۰۷
۱۳۹۴/۱۱/۰۵

حفظ سلامت قلب با مصرف عصاره سیر

طبق یک مطالعه جدید، عصاره چندساله سیر می تواند مانع از پیشرفت بیماری قلبی و حتی در برخی موارد از بین بردن تجمع پلاک خونی در عروق شود.
۰۸:۰۷
۱۳۹۴/۱۱/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، محققان موسسه تحقیقاتی LA BikMed کالیفرنیا در مطالعات اخیر خود دریافتند میزان پلاک های ضعیف در عروق خونی بیماران مبتلا به سندروم متابولیک که عصاره چندساله سیر مصرف کرده بودند، کاهش یافت.

سندروم متابولیک از طریق چاقی، فشار خون بالا، و سایر عوامل پرخطر مشخص می شود.

متیو بادوف، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این مطالعه بار دیگر فواید این مکمل غذایی را در کاهش انباشت پلاک های نرم و پیشگیری از تشکیل پلاک های جدید در عروق خونی که می تواند موجب بروز بیماری قلبی و تصلب شریان شود را اثبات می کند.»

به گزارش مهر، بادوف در ادامه عنوان می کند که آنها با انجام چهار مطالعه تصادفی متوجه شدند که مصرف عصاره چندساله سیر می تواند به روند کاهش پیشرفت تصلب شریان کمک کند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سیر
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۰۵
منظور سیرترشی 7 ساله است؟
پاسخ