پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۳۴۷۱۸۴
۱۳:۲۷
۱۳۹۴/۱۱/۱۷

اخراج توئیتری فرماندهان ارتش در اکوادور

رئیس جمهوری اکوادور، فرماندهان ارتش این کشور را به دلیل خودداری از پرداخت 41 میلیون دلار از یک قرارداد چندین میلیونی به دولت اخراج کرد.
۱۳:۲۷
۱۳۹۴/۱۱/۱۷
به گزارش آفتاب نیوز،
رافائل کورئا، رئیس جمهور اکوادور با انتشار توئیتری اخراج فرماندهان نیروهای ارتش، نیروهای دریایی و هوایی و همچنین فرمانده ستاد مشترک ارتش را اعلام کرد.

پیش از این رئیس ستاد مشترک اعلام کرده بود، این مبلغ قابل پرداخت به دولت نیست چرا که به هزینه‌های مرتبط با حقوق نیروهای ارتش اختصاص داده شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، با این حال کورئا اعلام کرده، فرماندهان دولت تا ماه آوریل فرصت دارند تا سمت‌های خود را ترک کنند.

این درگیری ناشی از فروش 220 هکتار زمین است که همزمان با سفر پاپ به اکوادور به یک پارک تبدیل شد. این زمین در آن زمان 48 میلیون دلار ارزش داشت. دولت پس از فروش آن اعلام کرد که قیمت این زمین باید 3 / 7 میلیون دلار می‌بود.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha