پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۰۹
کد خبر:۳۵۶۹۲
۱۳:۱۵
۱۳۸۴/۱۰/۱۶

300هزار دانش‌آموز ایرانی از تحصيل در دوره راهنمايي محرومند

۱۳:۱۵
۱۳۸۴/۱۰/۱۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، فضلي خاني، مديركل دفتر آموزش و پرورش راهنمايي كشور گفت: جدول زماني جذب سالانه بازماندگان از تحصيل در مقطع راهنمايي در حال طراحي بوده و هنوز نهايي نشده است.

وي پيش‌بيني كرد ؛ تا پايان خرداد ماه سال جاري آينده جدول زمانبندي نحوه اجراي آيين‌نامه اجباري شدن آموزش تا پايان دوره راهنمايي تدوين شود.

آموزش و پرورش در آيين‌نامه اجباري شدن آموزش تا پايان دوره راهنمايي همچنين موظف شده است با همكاري شوراهاي اسلامي شهرها و روستاها، افراد مشمول آيين‌نامه را كه از ادامه تحصيل بازمانده‌اند ، شناسايي و امكان ثبت‌نام و ادامه تحصيل آنها را فراهم كند.

سازمانهاي آموزش و پرورش استانها نيز موظفند به تناسب نياز محل و منطقه، با استفاده از شيوه‌هاي مختلف آموزش از جمله آموزش از راه دور، امكانات مختلف از جمله مدارس شبانه‌روزي و مدارس سيار را براي افراد مشمول آيين‌نامه فراهم كند.

وي تأكيد كرد: با تعيين جزئيات اين برنامه تا يك ماه آينده، آيين‌نامه اجباري شدن آموزش تا پايان دوره راهنمايي از سال تحصيلي آينده اجرايي مي‌شود.




گزارش خطا
ارسال پیام
captcha