پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۳۵۷۰۹
۱۶:۴۲
۱۳۸۴/۱۰/۱۶

ابراهيم شيبانی با يک اثر جنايی - اجتماعی در بخش ميهمان جشنواره فيلم فجر

۱۶:۴۲
۱۳۸۴/۱۰/۱۶
به گزارش آفتاب نیوز، وی در ادامه افزود : حضور گسترده جوانها در عرصه سينما در جشنواره فجر امسال کاملا مشخص است و البته اين روند چند سالی است که آغاز شده و امسال نيز پررنگ تر شده است و امسال در بخش فيلمهای اول و دوم، فيلمهای بسيارخوبی وجود دارد و به همين دليل رقابت شديد و تنگاتنگ است، آثاری نظير شبانه ، عصر جمعه ، کارگران مشغول کارند ازجمله آثار شاخص اين بخش می توانند باشند.

شيبانی در مورد روند فعاليتش در سينما از بازيگری تا کارگردانی، گفت : من دو فيلم بيشتر بازی نکرده ام و در سی فيلم به دستياری کارگردانی مشغول بوده ام و از بزرگانی نظير بهرام بيضايی، داريوش مهرجويی، ناصر تقوايی و رخشان بنی اعتماد نکات زيادی آموخته ام و بعد از ساخت فيلم اولم زهر عسل ، برج سرطان دومين تجربه کاری ام محسوب می شود و در ادامه هم فعاليت سينمايی ام در حيطه کارگردانی متمرکز خواهد شد و تلاش می کنم درعرصه کارگردانی آثار خوب و قابل اهميتی توليد کنم.

سازنده زهر عسل تاکيد کرد: برج سرطان يک اثر جنايی و اجتماعی است و به برخی از مشکلات جامعه می پردازد و داستان پنج شريک است که مشغول ساختن يک برج هستند و در ميان آنها مشکلاتی به وجود می آيد وپليس وارد ماجرا می شود.

وی در ادامه افزود: بازيگران اصلی فيلم حميد فرخ نژاد، شقايق فراهانی، حميدرضا پگاه، پولاد کيميايی، سام درخشانی، سپيده گلچين و نيره فراهانی هستند و مدير فيلمبرداری عليرضا زرين دست است . طراحی صحنه و لباس فيلم را نيز خودم انجام دادم و تدوين فيلم را مهدی حسينی وند برعهده داشته است
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سینما جشنواه
ارسال پیام
captcha