آفتابنیوز : شبکه
العالم: این رستوران در حومه شهر لندن واقع است و ابررستوران نامیده می
شود و صاحب آن مدعی است که قیمت یک پرس کباب با توجه به موادی که در تهیه
آن به کار می رود، معقول است .
مدیریت رستوران تأکید می کند که
گوشتی که در تهیه کباب به کار می رود ، گوشت نوعی گاوی ژاپنی به نام واگیو
است زیرا این گاو کمیاب و کیفیت گوشتش عالی است و ادویه جات کمیابی از
سراسر جهان در این غذا ریخته می شود که به غذا طعم بسیار خاصی می دهد و
گوشت این گاو با چربی بز و شیر گوسفند پیش از پختن مخلوط می شود .
یک نوع سرکه ویژه نیز به گوشت گاو ژاپنی اضافه می شود که یک شیشه این سرکه حدود 250 یورو قیمت دارد .
* گاو واگیوبه
نوشته روزنامه انگلیسی زبان ژاپن تایمز ؛ گاو واگیو یکی از گاوهای کمیاب
ژاپنی است که به خوبی مراقبت و نگهداری می شود و قیمت یک کیلو گوشت این گاو
بین 250 تا 500 یورو است .
گاو واگیو نازپرورده است و از خدمات
بهداشتی و درمانی مناسب برخوردار می شود و پیوسته ماساژ داده می شود، تا
عضلاتش قوت خود را از دست ندهند و کوچک نشوند و هنگام پختن طعم خود را حفظ
کنند.
ژاپن تایمز افزود، گاوهای واگیو هرگز کار نمی کنند و کارشان
فقط خوردن و خوابیدن است و علفی که جلوی این گاوها ریخته می شود ، حاوی
مواد مغذای مختلفی است که اشتهای گاو را باز می کند.
شلوغی رستوران کباب گاو واگیو
کباب
واگیو با وجود قیمت هنگفتش مشتریان زیادی دارد و برای خوردن یک پرس از این
کباب باید قبلا صندلی رزرو کرد و رزرو کردن صندلی گاه یک هفته طول می کشد .