آفتابنیوز : بافت برنج قهوه ای، نسبت به برنج سفید محکم تر و طعم آن متفاوت تر است، برنج قهوه ای سرشار از سبوس است.
کونینوا
از غلات کامل است که منبع خوبی از پروتئین به شمار می رود و دو برابر مواد دیگر، پروتئین در خود جای داده است.
همچنین غنی از مواد مورد نیاز و ضروری مثل آهن و منیزیم است.از این رو طبخ آن با پیاز و هویج، موجب هر چه بهتر شدن طعم آن می شود.
کاشا
کاشا و غلات، حبوبات و گندم سبوسدار را با کمی تخم مرغ خام و روغن پوشانیده و بپزید. سپس آن را با گوشت چرخ شده بوقلمون یا گوسفند مخلوط کنید و بپزید. این ترکیب نیز سرشار از سبوس است.
بلغور
بلغور، سرشار از فیبر است و بسیار سریع پخته می شود. اغلب افراد بلغور را به همراه آبلیمو، نعنا جعفری، نمک و فلفل می خورند.در خاورمیانه هم سالادی به نام بتوله از ترکیب این ماده و دانه های دیگر تهیه می شود.
جو
از میان غلات، جو دوسر و بلغور علاوه بر داشتن میزان فیبر بالا به کاهش سطح کلسترول هم کمک می کنند و استفاده از آنها در سوپ سبزیجات بسیار توصیه می شود.
منبع: hubfa