آفتابنیوز : در مطالعاتی که در گذشته توسط محققان انجام شده بود به این نتیجه رسیدند که خوردن نیمی از یک آواکادو به کنترل بهتر احساس گرسنگی در طول 3 تا 5 ساعت کمک می کند.
به تازگی پژوهش هایی توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا انجام شد و محققان افراد 21 تا 70 سال که دارای اضافه وزن بودند را به قصد کاهش کلسترول کلی و کلسترول بد به سه گروه تقسیم کردند.
گروه اول یک رژیم غذایی با 24 درصد چربی، گروه دوم 34 درصد چربی و گروه سوم 34 درصد چربی به علاوه یک آواکادو در روز داشتند؛ پس از 5 هفته محققان اثر مثبت آواکادو را بر کلسترول در این سه گروه پیدا کردند اما تاثیر آن زمانی مشخص شد که در رژیم غذایی آنها آواکادو گنجانده شده بود.
به عبارت دیگر آواکادو در کاهش چربی و در اسیدهای چرب اشباع نشده نقش مهمی بازی می کند؛ می توان آواکادو را به تنهایی یا حتی با آب لیمو مخلوط کرد و خورد.